Àngel Llàcer revela que més que la penetració li agrada el «contacte» i l'unió durant el sexe

El jutge de ‘Tu cara me suena’ revela què és el més important per ell en el sexe

Imatge del jutge de 'Tu cara me suena', Àngel Llàcer, al seu pas per 'Al cotxe'
Imatge del jutge de 'Tu cara me suena', Àngel Llàcer, al seu pas per 'Al cotxe' | TV3

El  jutge de ‘Tu cara me suena’, Àngel Llàcer, ha fet una aparició a ‘Al cotxe’ per fer promoció de l’obra que dirigeix, ‘Un cop l’any’. Tot i que les seves confessions han estat les protagonistes del programa, ja que ha afirmat que necessitava el sexe per viure. Al seu pas per l'espai televisiu ha confesat que ell a més de la penetració li agrada tenir «contacte» amb la parella. 

Sense tenir cap tipus de ‘tabús’, el director teatral ha donat la seva opinió sobre la importància del sexe i, encara més interessant, el que és més important per a ell en l’acte sexual. Segons Llàcer, el realment necessari a l’acte és el «contacte», que la persona amb qui està li transmeti la seva «energia». 

«La penetració està sobrevalorada»

Amb aquestes paraules s’ha sincerat davant de les càmeres de TV3. «La penetració està sobrevalorada», explica mentre desvela que «la unió» entre les persones que estan fent l’acte és el que realment marca la diferencia. Segons Àngel, el que comparteix la parella és algo que ell nota molt.  

Llàcer confessa que és un «malalt» de la feina

Llàcer ha passejat pels carrers de Barcelona mentre que l'Eloi, el conductor d''Al cotxe', el portava fins al teatre. L'actor ha confessat que és un «malalt» de la feina, molt responsable, però que igualment sap descansar i gaudir d'una estona sense fer res. També s'ha aventurat i ha assegurat que el personatge que ara veiem d'ell a la tele, on treballa des de fa 15 anys, no té res a veure amb la seva personalitat. 


Comentaris

envia el comentari