URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Anita Matamoros rep crítiques després de publicar una imatge amb un top molt escotat

A poc a poc, la jove s'està convertint en una veritable 'influencer'
Anita Matamoros en una imatge publicada al seu perfil d'Instagram | Instagram

 

La filla de Kiko Matamoros i Makoke, Anita Matamoros, està aconseguint, a poc a poc, fer-se un lloc en el món de la moda com a veritable 'influencer'. Es pot comprovar al seu perfil d'Instagram, on publica amb gran freqüència imatges dels seus estilismes impossibles, i on també queda clara la seva passió per la roba i el maquillatge. 

 

Però més enllà d'això, Anita també ha sorprès els seus seguidors amb 'looks' molt atrevits, que no ha dubtat a ensenyar a les xarxes. L'última imatge d'aquest tipus és una on es pot veure la jove amb un top rosa, molt ajustat, i amb un escot que ha revolucionat completament els seus seguidors. El seu atreviment ha despertat comentaris positius, però també negatius. 

Un escot molt polèmic

En la comentada imatge, la jove surt recolzada, i se li veu tan sols la part dels pits, però això no ha evitat que la polèmica estigui servida. Anita porta un top de color rosa, o una espècie de 'body' o peça de roba interior pareguda, que ha atret totes les mirades. 

 

De totes maneres, el que més crida l'atenció no és el seu color, sinó el fet que estigui molt ajustat, que sumat al gran escot que té fa que els seus pits semblin molt més grans. I és que, amb un sostenidor normal, això no passaria. 

 

 

Els seus seguidors, revolucionats

La seva publicació, com ja hem dit, ha recollit reaccions de tot tipus. Molts destacaven amb grans elogis l'atreviment de la jove, tenint en compte que encara no és major d'edat, sinó que té 17 anys. Ara bé, tampoc han estat pocs els que han criticat que hagi d'ensenyar el seu cos per aconseguir 'likes'. 

 

«Quina mania de les dones d'ensenyar els pits, el cul i el cos, és que només serviu per això? No teniu res més interessant que ensenyar?», ha estat el comentari d'un seguidor. «Home, jo crec que aquesta nena és menor, no? Crec que els seus pares l'haurien d'aconsellar millor» o «No sé què deixarà per als 18...», han estat altres de les reaccions que s'han pogut veure.