ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Anne Igartiburu finalitza la seva baixa maternal per tornar a presentar «Corazón»

La presentadora avança la seva tornada, ja que no té signat cap contracte de continuïtat amb TVE i cobra per cada programa que condueix

Anne Igartiburu en una imatge d'arxiu. Foto: Cedida.

  

Anne Igartiburu ha avançat el final de la seva baixa maternal. Encara que va donar a llum al seu primer fill biològic el passat 5 de juny al País Basc, la presentadora no complirà les 16 setmanes de baixa maternal que es contemplen a Espanya. De fet, Igartiburu s'ha reincorporat aquest mateix dilluns, 18 de juliol, per una qüestió merament econòmica.

Pel que sembla, la presentadora no té signat cap contracte de continuïtat amb TVE, per la qual cosa només cobra per cada programa que condueix —al voltant de 1.300 euros per jornada— pel que ha escurçat la seva baixa maternal, iniciada el passat 20 de maig, a poc menys de dos mesos. Aquesta decisió ha provocat polèmica quan s'ha sabut, i diversa gent l'ha criticat durament a les xarxes socials per no respectar el dret de baixa per maternitat i retornar a la feina de manera prematura per un motiu merament econòmic.

Encara que fa tot aquest temps que no apareix a televisió, Anne ja sap compaginar la maternitat amb el seu treball: aquesta setmana va realitzar una sessió de fotos amb la firma d'aixeteria Galindo. A més, també va acudir fa pocs dies amb el seu fill Nicolás al Teatre Real, on el seu marit, el director d'orquestra Pablo Heras-Casado, va interpretar l'òpera de Verdi I Due Foscari amb el tenor Plácido Domingo.


Comentaris

envia el comentari