Anonymous publica les dades de 5.400 agents de la Policia espanyola

Els hackers extreuen les dades del sistema de la Mutualitat de Previsió Social de la Policia

Anonymous ha atacat directament el Cos Nacional de Policia. Foto: Cedida.

 

 

«Ja havíem avisat, ells no escolten». Aquest és el missatge que el perfil de twitter @F**KPoliceAnanOps ha triat per acompanyar els enllaços on ha penjat les dades de 5.400 agents de la Policia espanyola. Hi consta el DNI dels agents, els seus noms i cognoms i les adreces de correu electrònic. Entre els enllaços, un porta a un escrit on els hackers reivindiquen l'acció, l'atribueixen a una revenja per la Llei mordassa i el judici a la seva cúpula a l'Estat, i adverteixen que «cap govern és més fort que la gent». També fan referència al documental 'Ciutat Morta' i el cas de Patricia Heras, el mateix que l'autor de l'atac al web del Sindicat dels Mossos d'Esquadra (SME) el 18 de maig va assegurar que havia motivat la seva acció.

Els hackers han fet públiques les dades després d'atacar i extreure-les del web de la Mutualitat de Previsió Social de la Policia (www.mupol.es). La Policia Nacional ha obert una investigació sobre l'atac i la web de Mupol està inactiva.

El document escrit que els hackers han penjat per reivindicar l'atac assegura que «la fi de l'opressió està a prop» i recorda que Espanya és l'únic país de la UE que aplica la censura mitjançant la Llei mordassa, que «nega la llibertat d'expressió i els drets humans bàsics».

Segons els hackers, el nivell de censura que introdueix aquesta llei deixa l'Estat a l'alçada de països com Russia, Sudán, Etiòpia i Cuba. Anonymous també critica «la corrupció» i la «pobresa» que assola l'Estat i adverteix que «la crisi política és causada pels polítics que no poden posar-se d'acord sobre els fons robats que necessiten compartir».

Els activistes envien un missatge de suport als «germans que estan lluitant la mateixa batalla» a l'Estat i asseguren que ells «també han vist 'Ciutat Morta'» i coneixen el cas de Patricia Heras.

A més, llancen un missatge de suport a la cúpula d'Anonymous a l'Estat. «El Cos de Policia Nacional d'Espanya ha intentat fer mal als nostres germans amb càrrecs falsos que només demostren com de podrida està la seva institució». Segons el comunicat, per aquest motiu publiquen una llista dels membres de la seva «força» per fer-los entendre «com és de fina la cortina –o el passamuntanyes- darrere del que s'amaguen».


Comentaris

envia el comentari