rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Apartada la conserge d'una escola de Barcelona per assetjar un menor

La treballadora té 40 anys i assetjava un nen de 15

El centre on van tenir lloc els fets.

 

Segons ha avançat aquest matí RAC1, ara fa un any el Consorci d'Educació de Barcelona va apartar del seu lloc de feina una conserge de 40 anys de l'Institut Juan Manuel Zafra del Clot. El motiu era l'assetjament que exercia sobre un alumne de 15 anys. La dona va ser traslladada a un centre en què no està en contacte amb menors, tot i que no li han obert cap expedient. L'assetjament va començar al curs 2013-2014 però no es van prendre mesures fins l'any 2015. 

 

El menor va explicar a casa que la conserge el convidava a berenar i esmorzar, li regalava roba, l'anava a veure quan feia esport, li imprimia els treballs, no informava la direcció quan feia tard i, fins i tot, li va regalar un ordinador i uns altaveus del centre. Sovint li escrivia missatges de Whatsapp, correus electrònics i cartes d'amor en què li demanava que li digués que l'estimava. Fins i tot, li va oferir diners a canvi de sexe.

 

El cas no va traslladar-se a més altes instàncies perquè, segons el Consorci, «el menor no necessita ser protegit del seu entorn familiar» i tan sols es va canviar la conserge de centre.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris