La nova aplicació que revolucionarà la vida sexual de les parelles

Cada membre va plantejant reptes i jocs, que serveixen per superar la monotonia

Parella intimant
Desire proposa una manera diferent de trencar la monotonia sexual | CatalunyaDiari

Ja no ens sona estrany que la tecnologia mòbil i el sexe puguin anar de la mà. Qui més qui menys coneix o ha utilitzat aplicacions com Tinder quan ha estat solter. El que és si és realment innovador, és que existeixi una aplicació dirigida a millorar les relacions sexuals en parella. 

Aquesta és la gran aposta de Desire. Aquesta app gratuïta prova que torni a sorgir la guspira de la passió entre els dos amants a través del joc. Per fer-ho, proposa que cadascun dels membres de la relació creï un avatar i proposi una sèrie de reptes al seu estimat.

Trencar la monotonia a través dels jocs

La dinàmica és molt senzilla i a més l'aplicació ofereix un gran nombre de possibilitats i idees per dur a terme agrupades en categories com vestuari, menjar, romàntiques, fantasies. A més ofereix la possibilitat de crear reptes personalitzats.

Pensat el repte, només cal fixar un temps per dur-lo a terme i enviar-lo a la parella. Aquesta rebrà una notificació amb les instruccions pertinents. Tots els reptes tenen un sistema de puntuació determinada segons el seu grau de dificultat.

L'objectiu és generar una espècie de competició estimulant que trenqui amb la monotonia dins la parella i permeti establir una comunicació sexual i afectiva d'una manera diferent.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari