TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Apple dóna més pes al paper de la dona a les seves noves emoticones

La marca de la poma mossegada també substitueix el revòlver per una pistola d'aigua
Algunes de les noves emoticones d'Apple. | Cedida.

 

Apple ha fet públic la incorporació de més de cent noves emoticones que representaran la varietat de tots els usuaris d'Apple, potenciant el paper de la dona i substituint el polèmic revòlver per una pistola d'aigua d'un cridaner color verd —després dels últims tirotejos mortals registrats a Estats Units, que han provocat polèmica entorn de l'ús i difusió d'aquestes imatges a les xarxes socials—. 

 

Aquestes noves emoticones estaran disponibles als dispositius amb el nou sistema iOS 10 a partir d'aquesta tardor, encara que alguns usuaris poden utilitzar-los des d'avui en disposar de la versió beta. A l'actualització, la companyia inclourà dibuixos relacionats amb l'esport i incorporarà a la dona en multitud de situacions com fent surf o treballant en la construcció.

 

«Aquesta emocionant actualització aporta més opcions de gènere als caràcters existents, incloses les noves dones esportistes i professionals, afegirem nous dissenys de les populars emoticones, una bandera de l'arc de Sant Martí i més opcions de família», afegeix la companyia al seu web.

 

Unicode, organització independent, s'encarrega de donar el vistiplau a les noves emoticones. No obstant això, l'esforç per redissenyar tota la gamma de dibuixos i adaptar-los es va engegar fa un temps. Va començar Google el juliol passat quan va presentar la seva proposta de les noves onze emoticones de dones treballadores.

 

Després del bon acolliment d'aquesta proposta, Apple treballa, en estreta col·laboració amb Unicode, per assegurar que, «els nous caràcters de les famoses emoticones reflecteixin la diversitat de la gent de totes les parts del món».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris