Aquest és l'actor de 'El Príncipe' detingut en una operació contra el narcotràfic

L'actor detingut. Foto: El Príncipe

La Guàrdia Civil de Cadis ha culminat l'operació anomenada Yupi amb la desarticulació d'una organització criminal de narcotraficants dedicada a introduir grans carregaments d'haixix i que utilitzava com a punt de partida un estuari ubicat a Chiclana de la Frontera (Cadis). En total s'han intervingut 4,2 tones d'haixix i han estat detingudes onze persones. Segons publica el diari 'El Mundo, un d'ells és Naoufal Azzouz, actor de la sèrie de televisió El Príncipe.

Segons ha detallat el subdelegat del Govern a Cadis, Javier de Torre, també han estat intervinguts vehicles, documentació i nombrosos efectes, entre els quals s'inclouen diverses armes de foc, com un revòlver del calibre 357 magnum, i una escopeta de fabricació casolana.

De Torre ha comentat que Naoufal Azzouz, actor de la sèrie de televisió El Príncep, actuava, presumptament, com a intermediari entre productors marroquins i l'organització espanyola que introduïa la droga a Espanya. Entre els detinguts també figuren dos marroquins de la barriada de Ceuta d'El Príncep.


Comentaris

envia el comentari