rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aquest noi de deu anys descobreix que la seva mare desapareguda es viva gràcies a un vídeo de YouTube

El pare i el fill s'han posat en contacte amb ella, i estan lluitant per a que pugui tornar amb ells

 

YouTube és una famosa xarxa on es poden veure vídeos de qualsevol tipus, i encara que no hi ha cap gènere predominant, hi ha una gran quantitat de persones, bloguers, que expliquen la seva vida i tot el que fan de manera diària. Quan l'Evan Olse, un noi d'onze anys de Florida, va veure un vídeo del famós bloguer Brooke Roberts, que porta el canal Prank Nation, no va poder parar de plorar durant una hora i mitja. El motiu? Que el jove va descobrir a la seva mare Jaime desapareguda, i es va alegrar immensament en veure que encara era viva.

 

Al vídeo, Brooke Roberts, es dedicava a repartir entrepans entre els indigents que trobava als carrers de Los Àngeles el dia 4 de juliol. Una de les persones que va acceptar l'entrepà va ser la mare del jove Olsen, i quan el pare va confirmar que de veritat era ella, ambdós van contactar amb el youtuber perquè els digués on havia gravat el vídeo. La dona havia abandonat la casa l'any 2015 per problemes mentals, i el seu home va viatjar fins al lloc exacte on se l'havia vist per acompanyar-la a casa.

 

Jaime no va poder viatjar ni anar a cap refugi, ja que no disposa de documentació oficial, i per tant, encara segueix pels carrers de Los Angeles, però una campanya de Crowdfunding està lluitant perquè la dona pugui aconseguir una situació estable. Encara que segueixi vivint als carrers Jaime té ara un telèfon mòbil des del qual truca cada ni a l'Evan. Eddie Olsen ha explicat que encara que la mare patís diferents malalties mentals sempre s'ha fet càrrec de l'Evan i ha estat una bona mare, i espera que algun dia puguin tornar a cuidar-lo junts.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris