Aquest trenca-closques matemàtic està fent pensar a molta gent

Quan coneguis la resposta veuràs que no és tan complicat com pot semblar en un principi
 
Aquest trenca-closques està fent pensar a molta gent. | cedida

 

Cada cert temps apareix un problema matemàtic, un trenca-closques o un exercici de lògica que fa que molta gent dediqui una bona estona del seu dia a pensar en com resoldre'l. Aquesta vegada ens arriba un trenca-closques que ha frustrat a més d'un usuari de les xarxes socials per no haver pogut solucionar-lo.

Les matemàtiques sempre han estat i seran una de les assignatures que més problemes comporta als nens, i als no tant nens, a l'escola. Tot i així, la seva importància a la vida diària i al coneixement del món que ens rodeja és vital. Per aquesta raó dedicar un temps del nostre dia a exercitar la ment és un bon passatemps i un de molt beneficiós per la nostra capacitat de raonament mental. L'estona que esperes que estigui el dinar fet, el trajecte que fas a l'autobús mentre vas a treballar o els moments previs a ficar-se al llit per anar a dormir són bons (moments) per a fer-ho.

A continuació us deixem amb la solució a aquest trenca-closques:

Solució al trenca-closques | cedida

 

La resposta no és tan difícil com podria semblar, ja que només hem de comptar les interseccions que es formen quan es creuen les línees. Un problema senzill però que pot provocar molta frustració si se'ns resisteix massa.

Comentaris