Aquesta dona es posa a plorar al veure el seu marit treballant

És una història molt bonica

Imatge de Jason i el seu fill. | Hrtwarming

 

Chellie ha compartit a Hrtwarming la bonica història del seu marit, un treballador de serveis socials de nens i famílies. Un dia, Jason, el seu marit, es va quedar fins tard treballant i ella va decidir anar a veure'l. En arribar, va arrencar a plorar en veure a Jason en una cadira dormint amb un nen. Chellie va fer una foto del moment i va redactar un text en el qual defensa la feina, normalment poc reconegut, del seu marit. El portal Rolloid ha recollit el text de Chellie, que és el següent:

«El meu marit, Jason, és un supervisor que treballa per al departament de serveis socials per a famílies i nens. Ell, com molts altres treballadors, exerceix una feina que no és molt reconeguda per la resta de persones, però sí que és gratificant per a la persona que el realitza en ajudar a tots aquells que necessiten assistència. I menys se'ls reconeix quan treballen durament per resoldre un cas difícil i buscar-li una solució».

«En l'últim cas en el qual estava treballant, va haver de recollir un nadó que va passar a càrrec de l'estat per mal cuidat, i que, per tant, passaria a estar sota la protecció d'aquesta organització. La nit en què el va conèixer va haver de quedar-se un parell d'hores després de la feina per a fer-se càrrec del nen. Lluny de la seva família i de persones conegudes, el nadó no es trobava molt còmode, per això el meu marit es va aturar a animar-lo i a quedar-se amb ell una estona. Quan vaig arribar a l'oficina, em vaig trobar amb aquesta imatge tan entendridora...».

«En un món on regna la fam, l'odi, les baralles sobre l'ús del armes i la ridiculesa dels nostres polítics hi ha nens que ho passen molt mal dia a dia. Aquelles persones que es preocupen pel que realment importa són omeses per la societat, maltractades i no reconeixen la seva increïble entrega per la feina que realitzen».

«Quan veuen treballadors dels serveis socials, normalment la gent fuig, menteix i menysprea aquestes persones, que no fan més que ajudar els nens. La foto del meu marit amb aquest nadó no fa més que reflectir la situació real i el seu gran afecte cap aquests pobres infants que han passat per alguna dura experiència. Només mirem de fer-los sentir segurs i tranquils».


Comentaris

envia el comentari