Aquesta nena es podia haver mort després d'ofegar-se si s'hagués adormit

L'ofegament secundari provoca infeccions als pulmons dels infants i fa que no arribi prou sang

Imatge de la Lizzie amb el seu germà. Foto: Cedida.

La Lizzie, és una nena de tres anys que estava visitant els seus familiars a Missouri, però la bonica estampa familiar podria haver acabat en tragèdia. La nena va caure a la piscina i per sort el seu germà, en Sam, de 13 anys, la va treure ràpidament de l'aigua. Aquesta tenia la cara grisa, llavis, no se li veien les pupil·les i no parava de treure aigua per la boca.

Per aquest motiu, en Sam la va reanimar amb la ressuscitació cardiopulmonar. Després d'això es pensaven que havia passat el perill però realment no era així. La seva tieta, Zina Jacobs, es va adonar que quelcom no anava bé quan la nena de sobte es quedava adormida de mica en mica. Ella li va dir a la mare de Lizzie que si aquesta s'adormia, la nena no es despertaria mai més.

Això respon al fet que els nens són els que presenten el risc més elevat de patir infeccions, ja que així els seus pulmons no absorbirien prou oxigen i en molts casos si no es tracta a temps pot ser mortal. Segons nolocreo, Lizzie va estar entre les afortunades i només va estar ingressada a l'hospital durant set hores per un ofegament secundari. És molt important que els infants no estiguin sols a l'aigua i vigileu-los sempre. Si tenen problemes respiratoris o tenen els llavis descolorits entre altres causes, actueu i porteu els vostres fills a l'hospital.


Comentaris

envia el comentari