Aquestes són les joguines sexuals més comprades pels espanyols segons les comunitats

Les joguines submergibles, els estimulants anals i els lubricants són els més venuts, tot i que els gustos varien segons la comunitat

Los juguetes sumergibles, dildos anales y lubricantes son los más vendidos
Les joguines submergibles, els estimuladors anals i els lubricants són els més venuts | pinterest

Espanya s’ha convertit en un país capdavanter amb la compra d’articles sexuals. Amb més de 300.000 adquisicions relacionades amb joguines eròtiques i accessoris per mantenir relacions sexuals més plaents a la pàgina web ‘Amanits’ —un ‘sex hop ‘online’—, espai capdavanter a l’estat. Gràcies a les dades als quals ha tingut accés el portal ‘El Español’, ara han sortit a la llum quins són els productes més comprats a les diferents comunitats autònomes espanyoles.

Óscar Ferrani, assessor del portal web esmentat, explica que «les divergències culturals tenen incidència en els comportaments sexuals» i que per tant, són iguals a Barcelona, Sevilla, Zamora o Bilbao. A més, sobre les joguines eròtiques assegura que la gent «ha passat de veure-les com una eina masturbatòria a considerar-les un element dinamitzador de la vida sexual, que té efectes sobre la salut i les emocions».

Les joguines segons comunitats:

—Andalusia: Els andalusos prefereixen joguines submergibles i els estimuladors anals. A més, demanen moltes anelles amb vibració per al penis, encara que la demanda de sabates eròtiques és escassa.

—Aragó: També són grsns consumidors de la compra de joguines submergibles, encara que també lubrificants i ‘plugs’ anals. Aragó és considerada la més fetitxista amb els mugrons, ja que hi ha una gran demanda d'articles BDSM per a aquesta zona del cos. Però no agraden gens els vídeos i DVD’s eròtics.

—Astúries: Tenen els mateixos gustos que els aragonesos i andalusos. Les joguines submergibles són les més venudes de llarg. A més, cal destacar que els articles BDSM —bondage, dominació, sadisme i masoquisme—.

—Cantàbria: També tenen predilecció per les joguines submergibles, els estimuladors anals i els lubricants. Els càntabres també compren masturbadors masculins, però igual que els aragonesos, no compren gairebé mai DVD’s.

—Castella i Lleó: És la comunitat amb una major demanda d'olis de massatge. Però els lubricants i les joguines submergibles segueixen sent de les més comprades.

—Castella-la Manxa: Les disfresses sexuals agraden moltíssim en aquesta comunitat —és el seu tret més distintiu de les altres regions espanyoles—. També solen comprar moltes joguines per estimular el ‘punt G’.

—Catalunya: Tampoc agraden els mobles sexuals, encara que els catalans són els que més estimuladors anals compren. També són els que més vibradors dobles obtenen.

—Ceuta: És una de les grans excepcions. Els encanten els productes de cosmètica, per millorar el rendiment sexual i els olis i utensilis de massatge. També és la regió on més boles xineses es compren de tota Espanya.

—Comunitat Valenciana: Igual que la majoria d'Espanya, els agraden molt els estimuladors anals, lubricants i submergibles. També senten preferència per les disfresses. No solen comprar complements d'electro-estimulació, però són els que més vibradors gegants obtenen.

—Extremadura: És la comunitat amb els gustos més diferents de la resta dels espanyols. Els agraden molt els vibradors anals —molt per sobre de la mitjana, ja que un de cada tres extremenys els demanen—. Els arnesos sexuals també entren a la seva llista.

—Galícia: El ‘punt G’ és el més buscat a Galícia, per la qual cosa els vibradors i masturbadors amb aquestes característiques són els més comprats. Pràcticament mai s'han comprat extensions per al penis.

—Illes Balears: Els estimuladors anals —sobretot gegants— i vibradors són els seus preferits, ja que un de cada cinc comandes són d'aquest tipus. Tampoc els agraden les nines inflables.

—Illes Canàries: El 13% de les comandes són de vibradors amb rotació. Els canaris també es caracteritzen per comprar moltes disfresses eròtiques. A més, són èxits de venda a les Canàries les joguines per al ‘punt G’, els estimuladors anals i els lubricants.

—La Rioja: Els estimuladors anals i els vibradors són els seus preferits, ja que un de cada cinc comandes són d'aquest tipus. Tampoc els agraden les sabates eròtiques. Tot i això, són els majors compradors de boles anals.

—Madrid: Considerada la comunitat més «juganera». Els lubricants amb sabors pensats per compartir amb la parella són dels més demanats. A més, els madrilenys tenen predilecció pels estimuladors anals i les joguines submergibles. També compren molts productes especialment pensats per a la cura corporal i sexual.

—Melilla: Els articles BDSM i la llenceria sexi es venen molt bé, molt per sobre de la resta d'espanyols. Els vibradors submergibles tornen a aparèixer a la seva llista.

—Navarra: És la comunitat que menys gasta en joguines sexuals, tot i que sí que ho fa amb literatura eròtica. I és que pràcticament tots els llibres que es venen a Amantis són comprats per persones d’aquesta comunitat. També els agraden molt els conjunts de llenceria sexy.

—País Basc: Els bascos són els que més masturbadors masculins i lubricants anals compren. També els agraden molt les joguines submergibles i els productes de cura.

—Regió de Múrcia: Els murcians són els que més vibradors a distància i per a parelles demanen. No els agraden gens, però, les sabates eròtiques, ja que Amantis no ha rebut mai una comanda d’aquest producte per part d’aquesta comunitat autònoma.


Comentaris

envia el comentari