ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Les quatre millors postures per fer sexe oral

Tot i ser una de les pràctiques sexuals més esteses en moltes ocasions pot resultar incòmode de practicar per les dones

Aquestes posicions faran que el sexe sigui més còmode, agradable i divertit | Archivo

Potser t'agradaria practicar més sexe oral amb la teva parella, però no trobeu una forma que us sigui còmode als dos i per tant acabeu deixant de banda aquesta divertida pràctica sexual. Si aquest és el teu problema, aquí et mostrem quatre postures amb les que el sexe oral serà molt més còmode i divertit.

Els experts en sexualitat han recollit les millors posicions per quan són ells els que reben. Aquí tens les quatre millors perquè les dones deixin de patir mals de coll en fer fel·lacions:

La mandrosa

Postura ideal per practicar als matins, quan no tenim energia suficient  És molt còmoda tant per ell com per ella. L'home està estirat de forma horitzontal, recolzat sobre una superfície llisa, mentre ella recolza el seu cap al seu ventre, amb la cara en direcció als testicles masculins. La proximitat li facilitarà l'accés.

La mandrosa | Cosmopolitan

 

La recolzada

És una posició molt còmoda. Amb ella s'aconsegueix reduir tota tensió que normalment es crea al coll i l'esquena de la dona. Cal fer-ho de la següent manera: ell es tomba horitzontalment i ella se situa a la gatzoneta sobre d'ell. El seu cap està a l'alçada de la zona sexual masculina, i té el tors recolzat en les cuixes d'ell. Amb ajuda de les mans, pot introduir-se el penis a la boca sense problemes i, per facilitar el procés, es pot posar sota de la seva coxis un parell de coixins per elevar la seva alçada.

La recolzada | Cosmopolitan

 

El rei del món

És una postura que sol agradar a nois i noies. Ell seu, amb l'esquena lleugerament inclinada cap endavant. Ella, de genolls amb el cap a l'altura del penis. La dona pot donar suport els seus braços sobre les cames d'ell; tampoc hi haurà tensió a l'esquena ni al coll. A més, ella té accés als testicles i ell pot acariciar a la seva parella mentre rep plaer.

El rei del món | Cosmopolitan

 

L'automàtica

Potser és la més còmoda per a elles de totes les postures esmentades. La noia ha d'estar estirada cap per amunt en una superfície horitzontal. El cap estarà recolzada sobre coixins, per elevar i facilitar l'accés. L'home es posarà de genolls a la part posterior, i tindrà el seu penis just a sobre de la cara d'ella. Aquesta postura té dues variables: ella es pot quedar quieta i serà ell qui controli el moviment o, per contra, pot ser la dona qui feia el balanceig.

L'automàtica | Cosmopolitan

Comentaris

envia el comentari