rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

Aramís Fuster, hospitalitzada després de ser trobada ferida en un hotel

Va ser ingressada a l'Hospital La Paz, a Madrid
Aramís Fuster, en una imatge d'arxiu. | Lecturas

 

ACTUALITZACIÓ | 19 d'agost a les 11.00 hores

 

Aramís Fuster va publicar a Youtube un vídeo «d'acomiadament» gravat abans de trobar-la inconscient en un hotel de Madrid. Feia temps que se sabia que alguna cosa no anava bé quan va ser desallotjada del seu pis de lloguer a Lleida i apareixia en un catàleg de dones que oferien serveis sexuals per 300 euros l'hora. Ara, després d'haver-la localitzat amb ferides al coll i les engonals i havent estat traslladada en una unitat psiquiàtrica, podríem dir que es tractaria d'un intent de suïcidi?

 

 

ACTUALITZACIÓ | 18 d'agost a les 13.00 hores

 

Aramís Fuster està ingressada a la unitat psiquiàtrica de l'Hospital La Paz, de Madrid, després de ser trobada amb lesions en un hotel de la capital espanyola, segons informa aquest dijous El Español. Fuster era a l'Hotel G3 Galeón de la ciutat, i des de l'establiment van trucar a les autoritats després de no tenir notícies d'ella durant un llarg període d'hores.

 

A l'arribada de la policia, van trobar a la vident estesa al llit, amb erosions i policontusions, desorientada i seminconscient. A més, els mobles de l'estança havien estat canviats de lloc. La ferides de Fuster es trobaven al seu coll i als engonals.

 

La vident havia estat desnonada del seu pis llogat a Berga, ​​i havia ofert serveis sexuals per solucionar els seus problemes econòmics.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris