Ari, de 'GH 12+1', protagonitza la nova portada de la revista 'Interviú' completament despullada

La concursant mostra els seus tatuatges que li cobreixen gairebé tota la pell
Imagte de la portada de la revista 'Interviú' protagonitzada per Ariadna Cross. | Interviú

 

Ariadna Cross, més coneguda com a Ari, ha estat l'encarregada de protagonitzar la nova portada de la revista 'Interviú'. L'exconcursant de 'Gran Hermano 12+1' ha posat completament despullada en una imatge que deixa veure els tatuatges que li cobreixen gairebé tota la pell.

La filla del cantant d'Obús ja avançava la notícia a través del seu compte a Instagram assegurant: «La meva segona 'Iterviú, estic molt contenta i emocionada, crec que us encantarà». A més, també ha agraït a tot l'equip que l'hagin tornat a tenir en compte un altra vegada.

 

L'Ari ja va penjar en aquest mateix compte una imatge del 'making off' de la portada i del reportatge que hi ha dins de la revista. De fet, la publicació ja acumula més de 700 'm'agrada' i molts comentaris.

 

Dolentes paraules per a ‘Gran Hermano’

Tot i haver-se donat a conèixer gràcies al famós concurs de Telecinco, l'Ari no té bones paraules sobre el seu pas per la casa de Guadalix. «'Gran Hermano' et marca de per vida i no és la millor opció per obrir-te altres portes», assegura. Pel que fa a l'entrevista, també tracta altres temes com la seva infància, la fama, l'amor i, com no podia faltar, el sexe.

Comentaris