rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Arrestat un home de 83 anys per agredir sexualment la seva sogra, de 101

Els fets han tingut lloc a Madrid

La Guàrdia Civil, en una actuació. Foto: Guàrdia Civil

 

La Policia Nacional ha arrestat un home de 83 anys per agredir sexualment la seva sogra, de 101 anys, en un domicili del madrileny districte d'Hortaleza, ha confirmat a Europa Press un portaveu de la Direcció Superior de la policia de Madrid.

 

 

   Els fets van tenir lloc la nit d'aquest dimecres. La Policia va rebre una truada de les Urgències de l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid pel cas d'una dona que denunciava haver patit abusos sexuals per part del seu gendre. La dona, de 101 anys, presentava macadures per diverses parts del seu cos i va confirmar la versió dels fets als agents.

 

   Després, els funcionaris van prendre manifestació a la filla de l'anciana, que va explicar que havia trobat la seva mare al pis plena de blaus, el cabell esvalotat i el bolquer descol·locat; i el seu marit en una actitud estranya, ja que estava compartint sofà amb la seva sogra.

 

   La Policia va detenir finalment l'acusat per agressió sexual amb objecte. L'home no va fer cap comentari i es va limitar a acompanyar els agents a comissaria, on el van interrogar i li van llegir els seus drets, ha detallat el diari 'El Mundo'.

 

   La filla de la víctima ha presentat una denúncia en la comissaria d'Hortaleza pel que ha passat. L'arrestat, que mancava d'antecedents policials, passarà a disposició judicial.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris