rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Arriba un nou episodi de pluges a bona part de Catalunya

Aquesta tarda començaran pel Pirineu i a la matinada pot ploure a bona part del litoral català
A l'esquerra, llocs on pot ploure aquesta tarda. A la dreta, de matinada | Meteocat

 

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, a partir de mitja tarda d'aquest dijous s'esperen ruixats d'intensitat entre feble i moderada a punts del Pirineu i Prepirineu, que al vespre es podran estendre a altres punts de la meitat nord del territori, i no es descarta algun ruixat feble, aïllat i minso al Port. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé els ruixats puntualment seran d'intensitat forta i acumularan quantitats abundants de precipitació. A més, les precipitacions aniran acompanyades localment de tempesta i calamarsa o pedra.

 

De matinada s'esperen ruixats a la meitat nord del territori, preferentment al Pirineu i Prepirineu. A banda, fins a migdia s'esperen també alguns ruixats a punts del sector central del litoral i prelitoral (des la comarca de la Selva fins al Tarragonès); en general, seran precipitacions d'intensitat entre feble i moderada tot i que puntualment podran ser fortes i acompanyades localment de tempesta i de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general, i puntualment abundants.

 

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament arreu del territori tret del litoral central i sud on serà semblant. Es mourà entre 8 i 13 °C al Pirineu, entre 10 i 15 °C al Prepirineu, entre 18 i 23 °C al litoral i entre 15 i 20 °C a la resta. La temperatura màxima serà moderadament més baixa en general tret del litoral on serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 24 i 29 °C al Pirineu, una mica més baixa al vessant nord, entre 29 i 34 °C a ponent, litoral i prelitoral sud, i entre 27 i 32 °C a la resta.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris