rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Eclipsi parcial de Lluna aquest dimarts a la nit visible des de Catalunya

Asseguren haver descobert l'antiga ciutat de l'Atlàntida al Triangle de les Bermudes

Diuen haver localitzat diverses esfinxs, piràmides gegants i altres estructures sorprenents
La troballa. | Cedida.

 

Paul i Pauline Zalitzki Weinzwig són dos científics que treballaven a la costa de Cuba. Segons Para los curiosos, mentre els dos experts utilitzaven un robot submarí per inspeccionar la zona, van localitzar «una ciutat gegantesca al fons marí que donava explicació a la llegenda que parla d'una ciutat inundada per l'augment de les aigües: la llegenda de l'Atlàntida». El mateix mitjà afirma que l'antic municipi incloïa diverses esfinxs, almenys quatre piràmides gegantesques i altres estructures enormes, com es pot veure a la imatge. Tot plegat es trobaria a les fronteres del temut Triangle de les Bermudes.

 

Molts dels casos que han tingut lloc al Triangle de les Bermudes s'han quedat sense explicació però la troballa de Zalitzki Weinzwig «té proves que no permeten dubtar de la seva veracitat», segons s'afirma sense dubtar a Para los curiosos. Anteriorment, a la zona s'ha conspirat sobre múltiples desaparicions i activitat paranormal. Cal recordar que el Triangle es troba a l'oceà Atlàntic, entre les illes Bermudes, Puerto Rico i Miami i, si uneixes els tres punts amb una línia, es dibuixa un triangle d'uns 1.600 quilometres de costat. El nom del lloc, però, es va atorgar l'any 1953 quan els escriptors ja parlaven de la seva perillositat en revistes.

 

Cal remarcar que ningú ha pogut confirmar aquesta dada que es pot llegir a Para los curiosos. És per això que es tractaria d'una teoria més sobre el misteriós Triangle de les Bermudes, una teoria que se suma a les moltes de creades pel món paranormal que busca donar una explicació al que ocorre en aquella zona.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris