ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Ataca una dona embarassada i li obre la panxa per robar el bebè

Michelle Wilkins ha explicat el calvari que va viure quan li van robar la seva filla abans de néixer

Michelle Wilkins va explicar la seva experiència en un programa. | Dr Phil

Segons explica el diari britànic The Sun, Michelle Wilkins ha explicat el calvari que va viure quan Dynel Lane la va atacar i li va obrir la panxa per robar-li el seu bebè. Wilkins va arribar a casa de la seva atacant per un anunci en què Lane oferia roba de nadó de segona mà. Pel que sembla, l'atacant tenia deliris, estava obsessionada amb els bebès i vivia la fantasia que estava embarassada, segons la seva parella va explicar, li va fer creure que esperaven una criatura. Després de fer veure que estava prenyada durant mesos, Lane va arribar a la conclusió que l'única manera per continuar amb la seva fantasia era robar un nadó acabat de néixer.

Michelle Wilkins relata com va arribar a casa de Lane i com van estar parlant durant una bona estona, aparentment, l'altra dona semblava completament normal i era molt amable. Però quan la dona embarassada va intentar marxar, Lane la va intentar convèncer de quedar-se amb una excusa, i quan ella va provar de marxar igualment, Lane la va empènyer. Michelle explica que Lane la va fer entrar a un dormitori i la va tirar damunt del llit, després la va intentar ofegar amb un coixí i li va clavar trossos de vidre al coll. Després d'un cop amb un llum, Michelle va quedar inconscient.

En despertar-se, la dona es va adonar que havia perdut molta sang, i quan es va tocar la panxa, va notar els seus budells. En aquell moment va ser conscient que li havien pres la nena i com va poder va arribar a un telèfon per demanar ajuda. Quan va tornar a recuperar la consciència, Michelle era a l'hospital amb el seu marit que li va comunicar que la seva filla, Aurora, no havia sobreviscut. Hores més tard, a la mare li van entregar el cos de la petita i es va passar hores amb ella. El passat mes de maig es va celebrar el judici sobre el cas i Dynel Lane va ser condemnada a 100 anys de presó per set delictes diferents.

Dynel Lane va ser condemnada a 100 anys de presó. | AP
 
Imatge del judici celebrat el passat mes de maig. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari