Atraca una carnisseria i acaba sota el cotxe del carnisser

«Ell va actuar per defensar-se. Els delinqüents li tiraven tirs i s'estava defensant» declara el germà del carnisser

Atraca una carnisseria i acaba sota el cotxe del carnisser. | Clarín

 

Ahir dimecres 14 de setembre a les 12.45 hores es va produir un robatori en una carnisseria de Zárate, una localitat argentina. El curiós del succés és que l'assaltant que va intentar robar en l'establiment va morir aixafat sota les rodes del cotxe del carnisser. La víctima mortal i un còmplice es van desplaçar amb moto fins a la carnisseria, van aconseguir perpetrar el delicte i fugir a tota velocitat, perseguits no obstant això pel carnisser, que els va seguir en el seu Peugeot 306.

Durant la persecució un dels lladres va caure en l'asfalt, amb tanta mala fortuna que va acabar atropellat pel cotxe del carnisser. Mentre va estar atrapat entre les rodes frontals del Peugeot, diversos veïns es van apropar per increpar i colpejar al delinqüent. Els bombers van arribar al lloc del succés i van traslladar al ferit a l'hospital, però després de diverses hores l'assaltant va morir a l'hospital Verge del Carmen.

Com informa Clarín, el germà del carnisser ha donat la seva versió dels fets. «El meu germà va defensar amb tot el que ens costa tenir. És injust que ens robin i ens treguin el que ens costa treball. La gent està enfadada i cansada dels robatoris» també argumenta que «ell va actuar per defensar-se. Els delinqüents li tiraven tirs i s'estava defensant». L'encarregat de la carnisseria serà interrogat durant les properes hores en una comissaria local. La fiscalia qualifica, de moment, l'episodi com a «lesions greus». Un tràgic succés que va desembocar en una situació molt més complexa.


Comentaris

envia el comentari