Augmenten les relacions a mitjanit entre la gent jove

Molts mil·lennistes prefereixen escapar després de tenir sexe i dormir a casa seva

Molts joves prefereixen evitar despertar-se amb la persona que havien conquistat la nit anterior. | Cedida

Cada vegada més joves es coneixen a través d'aplicacions de mòbil per lligar, com Tinder. Aquestes plataformes deuen el seu èxit al fet que els mil·lennistes han decidit optar per les trobades sexuals casuals, en què ni tan sols dormen junts. Així doncs, les fuites post-sexe s'han posat de moda, fet que ha comportat que augmentin els afers de mitjanit. Les noves generacions opten per evitar la incòmoda situació que es produeix l'endemà al matí, en despertar-se al costat d'un desconegut.

Psicòlegs experts en el tema apunten que les noves tecnologies han tingut molt a veure en aquest canvi de costums. Tinder, per exemple, compta amb més de 50 milions d'usuaris a tot el món i ha propiciat aquesta tendència cap a les relacions efímeres. «Les trobades d'una nit no fan mal», explica l'experta en relacions sexuals Annabelle Knight a la revista 'Askmen'. D'altra banda Knight puntualitza que tampoc s'ha d'abusar d'aquest tipus de relacions: «les trobades sexuals en sèrie no són bones del tot per a la moral. Substituir la realitat per aquest tipus de cites carnals serveix al cos, però no a la ment».

Aquests nous costums entre els joves han alarmat els més conservadors que asseguren que les trobades de mitjanit acabaran amb l'amor romàntic. Knight assegura: «són conscients que l'amor romàntic no s'ofereix a Tinder, i ho buscaran en un altre lloc. No és una solució per a la soledat ni una via cap a una relació estable; tan sols alleuja la picor». A més, cal tenir en compte que el sexe sense lligams no és una moda nova, sinó que existeix des de la revolució sexual dels anys seixanta. No obstant això, els joves d'ara compten amb les noves tecnologies que fan més fàcils aquest tipus de trobades.

Les noves tecnologies han potenciat aquest tipus de trobades. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari