Aylén té un descuit en 'GH VIP' mentre celebra la seva expulsió i se li veu un pit

La parella de Marco Ferri es va posar a saltar d'alegria, provocant que se li obrís l'escot del seu vestit més del compte

Aylén mostra un pit la nit en què l'expulsen de 'GH VIP'.| Telecinco

L'última expulsada de ‘Gran Hermano VIP’ dijous passat ha estat la parella de Marco Ferri, Aylén Milla. Després que entrés a la casa fa quinze dies, l'argentina va ser la més votada per deixar Guadalix, cosa que ella mateixa demanava. I és que en ser l'última a incorporar-se al concurs, preferia sortir ella i així donar l'oportunitat al seu nòvio d'emportar-se el maletí. Per això mateix, quan Jordi González va anunciar que ella era l'expulsada, Aylén es va posar a saltar d'alegria, i va tenir inevitablement un petit descuit amb el seu vestit.

L'argentina es va aixecar i es va posar a celebrar que la seva parella romandria al concurs mentre ella tornava a casa, amb la mala fortuna que en un dels salts que va donar, se li va obrir el pronunciat escot del seu vestit, deixant al descobert les seves vergonyes. Se li va sortir un pit, però per sort per a ella, no se li va arribar a veure gaire gràcies a que portava unes mugroneres de color carn, davant la possibilitat de tenir un episodi com el que finalment va patir.


Comentaris

envia el comentari