Barcelona consumeix més cocaïna que grans ciutats com Berlín, Milà o París

Se situa primera d'Espanya i en el número quatre al rànquing europeu

Barcelona consumeix més cocaïna que grans ciutats com Berlín, Milà o París | Cedida.
 
 

L'Observatori Europeu de Drogues s'encarrega cada any de fer un informe sobre on i quan es droguen més els ciutadans europeus, i aquest any ha arribat amb moltes sorpreses. Tot i que només s'han tingut en compte 50 ciutats per fer l'anàlisi i s'han descartat algunes com Madrid o Manchester, això no fa que no sortim en aquest gràfic de drogues.

Londres ha estat desbancada com la capital de la cocaïna per primera vegada en tres anys superada per Anvers, a Bèlgica. Per fer aquest estudi s'han analitzat les quantitats de cocaïna presents en les aigües residuals de la ciutat. Tot i així, els belgues segueixen guanyant en consum els caps de setmana, segons recull el portal Inverse. Però Espanya no es queda molt enrere, i l'estudi aporta dades sorprenents.
 

Segons l'estudi, el nostre país també destaca amb tres de les cinc ciutats analitzades en el top quinze de les més cocaïnòmanes d'Europa. Barcelona, València, Castelló, Molina de Segura i Santiago de Compostel·la han estat les cinc triades per realitzar les anàlisis, i les dades no són com esperàvem: Barcelona se situa com la primera d'Espanya, però li segueix Molina de Segura, una ciutat murciana, que es posa per davant de ciutats com París, Berlín o Milà.

Castelló és la tercera ciutat espanyola al top quinze de consum de droga, però realment el que impressiona és la ciutat murciana que s'ha col·locat en el lloc número sis del rànquing europeu. La ciutat de Molina de Segura, a Múrcia, que té prop de 70.000 habitants, ens deixa molts dubtes sense resoldre, però això no és l'única cosa que ens sorprèn a Espanya, doncs el nostre país també és en el qual s'han confiscat més tones de resina de cànnabis, més que en la resta de països d'Europa junts.


Comentaris

envia el comentari