rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Barcelona obrirà el club eròtic més gran de la ciutat

Els seus 800 metres quadrats superaran l'espai del mític Bagdad
Bailarina de barra con un cliente. | Mundo Vino

 

El nom d'aquest nou club per a adults serà Cleòpatra, i estarà situat al número 44 de l'avinguda Sarrià, a Barcelona. Obrirà les seves portes al febrer del 2017 i serà de dimensions superiors al Bagdad, que ostentava el títol de club eròtic més gran de la ciutat. 800 metres quadrats dedicats al sexe i ambientats en l'antic Egipte. Un dels impulsors del projecte ho explica a Crónica Global: «Serà una cosa mai vista a la ciutat. El club eròtic estarà tematitzat entorn de la reina de l'antiga civilització. Això inclou la decoració, antiguitats i un acurat pentinat i vestits de les cambreres».

Més enllà del que comporta mantenir un club eròtic, els propietaris volen que el Cleòpatra sigui alguna cosa més que un simple bordell. «No volem que sigui un prostíbul. Serà un lloc perquè els adults que vulguin passar una estona picant puguin acudir. No té per què haver-hi una transacció econòmica al final de la vetllada» i afegeixen que ja s'ha acabat «l'era sòrdida dels lupanars amb bruts reservats. El negoci per a adults del Segle XXI és transparent, net, lliure i, sobretot, una festa entre amics en la que cadascun acabi la nit com vulgui i pugui».

 

Els impulsors desitgen que el nou establiment estigui lliure de les càrregues anteriors, ja el sector es troba una mica estigmatitzat. D'altra banda, rebutgen la idea que el seu local sigui un competidor directe amb Bagdad, establiment que va complir 35 anys en 2010. «No competirem. El nostre serà un punt de trobada per a clientela una miqueta més adinerada, la que habitualment es mou per la zona alta de la ciutat. El Bagdad està més orientat al turisme. Volem que el nostre club sigui l'epítom d'un oci exclusiu de què se sap com comença la primera copa, però no com serà l'última» assenyalen.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris