MINUT A MINUT

👉 Totes les reaccions a la sentència del procés

ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Els bascos són els que tenen el penis més gran d'Espanya

La grandària del penis segueix sent una de les grans preocupacions entre la població masculina a escala mundial
Els bascos són els que més presumeixen de tenir un penis més gran| Cedida.

 

Pot resultar estrany, però arriba una edat en la qual els nens del col·legi no paren de dibuixar penis a la pissarra. Una obsessió que els acompanyarà fins a la vida adulta. Així doncs, el penis s'han convertit en un objecte de culte sobre el qual s'ha escrit molt, però encara hi ha molta ignorància. 

 

La majoria d'homes preferirien tenir un penis més gran, malgrat que la grandària no sigui un dels factors claus d'atracció. No obstant això, sí que és cert que una grandària adequada ajuda a tenir millors relacions sexuals, ja que es pot arribar a certs punts de les dones que faciliten el seu orgasme, però sens dubte, el més important és controlar el sexe i utilitzar el penis com cal. 

 

Tanmateix, la ciència ajuda a enfonsar alguns dels mites sobre l'òrgan sexual masculí que fins ara s'han donat per vàlids. 

 

La grandària mitjana del penis

Aquesta segueix sent una de les grans preocupacions entre la població masculina a escala mundial. Una inquietud que segueix generant traumes, encara que en la majoria d'ocasions no existeixi un motiu. Pel que fa a Espanya, l'Associació Espanyola d'Andrologia exposa que la grandària mitjana del penis al nostre país és de 13,58 centímetres. 

 

Si ets dels que encara segueix aquí i no ha sortit corrent a buscar una eina per a mesurar-se el penis, t'oferim un marge molt més ampli i tranquil·litzador: el 80% de la població masculina es troba entre els 10 i 16 centímetres. Els membres inferiors als 6 centímetres es consideren micropenis. 

Espanya, per sota de la mitjana

Tenint en compte les dades aportades, la primera conclusió és que els homes espanyols estan entre els europeus amb el penis més petit —situant-se en el número 21 de la llista—. Així doncs, la mitjana de grandària als estats membres de la Unió Europea se situa als 14,27 centímetres, uns 0,69 centímetres més que la mitjana espanyola.

 

D'altra banda, els francesos són els europeus més ben dotats, amb uns 14,58 centímetres de longitud. Per contra, els grecs són els últims de la llista amb 12,8 centímetres. 

Nacho Vidal té un dels penis més coneguts d'Espanya. |  GTRES.

 

Els espanyols amb el penis més gran

La marca de preservatius 'Control' va realitzar una enquesta entre els homes espanyols i va obtenir els següents resultats. Encara que ja hem comprovat que no estem per sobre de la mitjana europea, molts dels enquestats van afirmar estar-ho.

 

Així doncs, el 21% dels espanyols va afirmar tenir un penis de més de 17 centímetres. En aquest grup, els primers són els bascos amb 27,5% de la població, seguits pels càntabres amb un 26,9%, els castellanolleonesos amb un 25,4% i els gallecs i murcians amb un 25%. 

 

No obstant això, val a dir que no tot són beneficis per als penis grans. El sexe anal i, fins i tot, el vaginal poden ser més dolorosos, ja que el procés de dilatació és més lent, a més de la impossibilitat de realitzar una penetració profunda. 

 

D'altra banda, una penetració més dificultosa també pot significar un cost extra en lubricants. Pel que fa als preservatius, no tots serveixen per a un penis per sobre de la mitjana. Un fet que les grans marques de preservatius ja han investigat i han desenvolupat diferents models pensats per a membres XXL. 

El penis espanyol més conegut

Si es parla de penis grans a Espanya, s'ha de parlar d'Ignacio Jordà González, més conegut pel seu nom artístic al cinema per adults: Nacho Vidal. L'actor no és ni basc ni càntabre, sinó que va néixer al municipi d'Énguera, a València, i posseeix un dels penis més coneguts a Espanya i, per descomptat, està per sobre de la mitjana: 25 centímetres. 

 

 

Comentaris