La beguda alcohòlica que dóna més desig sexual i excitació

L'alcohol és un bon estimulant sexual, però si perdem el control pot tenir un efecte desastrós

La bebida alcohólica que más deseo sexual provoca.
La beguda alcohòlica que provoca més desig sexual. | Imatge de: Sam Diephuis.

 

Si la situació no deixa d'estar a les nostres mans, l'alcohol fa que ens sentim desinhibits i lliures en molts aspectes. De cop i volta, qualsevol conversació sembla interessant i qualsevol dubte és un problema existencial. Passades les dues copes, el to de la conversació acostuma a derivar al sexe. Per tant, l'alcohol provoca realment que sentim excitació i augmenti el desig sexual? La qüestió no és tan senzilla.

És veritat que amb uns espirituosos de més ens sentim desinhibits i les distàncies curtes deixen de ser tan incòmodes, però quan el que busquem és realment el 'seguici' o un 'embolic' d'una nit, les begudes alcohòliques ens poden trair.

La llengua se'ns encalla i no ens centrem massa i si la persona que tenim davant està sòbria, pot ser que es pregunti: Per què estic parlant amb aquest borratxo? A més, les grans dosis d'alcohol poden trair-nos durant el sexe.

Existeixen begudes que obren el desig sexual, com el xampany si es consum en petites quantitats, però si el que realment voleu és un potenciador del sexe, una poció màgica per a lligar, us oferim aquest còctel amb productes afrodisíacs. Us presentem la Poció Sexual.

Poció sexual

Aquest còctel està tan deliciós que conquistarà a qualsevol i, a més, incorpora una sèrie d'ingredients que faran que la màgia sorgeixi per si mateixa.

El cóctel conocido como poción sexual.
El còctel conegut com una poció sexual. | Imatge de: Barman in red.

Ingredients

  • Ginebra.
  • Llet fresca de coco.
  • Gingebre acabat de tallar.
  • Pernod o anís.

 

Preparació


La preparació d'aquesta beguda espirituosa del sexe no té massa misteri, Tot el que hem de fer és afegir els ingredients a la coctelera segons el nostre gust, procurant no abusar de cap. El servim en una copa i el prenem immediatament.

El vi, l'altre gran potenciador sexual

Un altre estudi publicat pel Journal of Sexual Medicine suggereix que, si es tria el vi, els impulsos sexuals poden ser més forts. L'estudi determina que les persones que consumien dues copes de vi o més al dia tenien nivells de testosterona més alts, provocant un augment de la libido.

El vino altera también los niveles de testosterona.
El vi altera també els nivells de testosterona. | Imatge de: Daniela Vladimirova.

 

Sembla que el vi conté quercetina, una substància que bloqueja l'enzim UGT2B17. La principal funció d'aquest enzim és eliminar la testosterona que sobra del teu cos. Si aquesta circula lliurement per la nostra sang, ens sentirem més excitats. D'altra banda, el flux de sang a les zones erògenes és també major.

El que succeeix si abuses 

Una copa serà suficient, amb dues sentiràs el desig sexual en tota la seva plenitud, amb tres potser estàs abusant i a partir de la quarta molt de compte perquè estàs entrant en una espiral que et pot danyar i comportar una experiència traumàtica. Això és el que pot succeir si abuses del màgic licor.

Efectes en els homes

  • Dificultats per mantenir l'erecció: Si el cap et dóna voltes i no pots tenir-te en peu, com mantindràs ferma a la teva coseta? La disminució del reg sanguini ens pot jugar una mala passada i la por que es troni a repetir pot generar-nos ansietat en el futur.
  • Retard en l'ejaculació: No és que siguis una màquina en el sexe, sinó que l'alcohol està tant present al teu cos que causa que la trobada sexual sigui nefasta.
El alcohol pude perjudicar tus erecciones.
L'alcohol pot perjudicar les teves ereccions. | Imatge de: Barman in red.

 

Efectes en les dones

  • Sequedat vaginal: Amb tot el que has begut i ara ets incapaç de lubricar. De la mateixa manera que en els homes, això es produeix a causa de la falta de reg sanguini en la zona.
  • Retard en l'ejaculació: No és que ell no et faci sentir alguna cosa especial, és que t'has passat amb la beguda.

Alcohol i sexe sí, però en la seva justa mesura

Altres begudes que augmenten el desig i l'excitació són el xampany, la cervesa o qualsevol còctel preparat amb afrodisíacs i, de fet, sempre pots provar d'introduir l'alcohol durant l'acte sexual. Les possibilitats són infinites.

Són moltes les persones que han tingut una experiència desagradable al llit per culpa de prendre massa alcohol. Diverses informes suggereixen una tendència alarmant, el fet que els joves comencen a consumir alcohol cada cop amb menys edat i, en conseqüència, cometen actes dels quals després es poden penedir, per exemple, un embaràs no desitjat.

Ja ho saps, l'alcohol pot lliurar-te sexualment i fer que semblis una persona interessant (a no ser que no ho siguis en absolut), però si abuses d'ell, és millor que ho deixis per aquella nit i te'n vagis a dormir. L'endemà serà un altre dia.


Comentaris

envia el comentari