rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Blanca Suárez comparteix al seu Instagram una fotografia d'ella, despullada a la banyera

L'actriu ha posat sense gens de roba i envoltada d'espuma

 

Blanca Suárez sempre desprèn sensualitat i 'glamur' però aquesta vegada ha deixat als seus seguidors d'Instagram amb la boca oberta en pujar una foto d'ella mateixa completament despullada en una banyera. L'actriu apareix tombada de mig costat i envoltada d'espuma i se la pot veure un perfil del cos. Amb aquesta imatge, deia bon dia als seus seguidors i es definia a si mateixa com una «'gusana' d'aigua». A més, Blanca llueix com a únics complements un collaret d'or i unes pestanyes postisses quilomètriques.

El posat recorda a la mítica imatge de Marilyn Monroe en la pel·lícula 'La temptació viu a dalt', sobretot des que Blanca s'ha tenyit el pèl de ros platí. Ara l'actriu està gaudint d'un dels seus millors moments laborals, acaba d'estrenar la pel·lícula 'El Bar', en la qual apareix al costat de Mario Casas i a més, forma part de l'elenc de 'Las chicas del cable', la primera producció original de Netflix en espanyol.


Aquesta no és la primera vegada que l'actriu publica una imatge així de reveladora en el seu compte d'Instagram. Fa uns dies apareixia una altra fotografia de la mateixa sessió de fotos en la qual se la podia veure jugant amb l'espuma, i amb dos divertits acompanyants: una gamba i un cranc, una picada d'ullet al seu xicot Joel Bosqued, que té aquest peculiar tatuatge en el turmell. En aquesta ocasió Blanca va compartir la instantània en el seu Instagram Stories i malgrat que la foto va desaparèixer a les 24 hores, molts dels seus seguidors van fer una captura de pantalla de la imatge.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris