rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Blanquejar-se el penis, l'última moda entre els joves

Les sessions, d'uns 1.500 euros cada una, permeten reduir la tonalitat de la pell
El blanqueig de penis, l'última moda entre els joves | Cedida

 

A Tailàndia, els membres de la comunitat LGTB van iniciar una tendència que s’ha anat expandint arreu del món: blanquejar-se el penis. Aquesta moda ha arribat a Espanya, però de manera diferent que al país asiàtic, al territori ibèric l'ha difós entre els joves de 20 a 35 anys, heterosexuals. Així ho ha explicat el doctor Emiliano Grillo, de l’Institut Mèdic Làser de Madrid, en una entrevista a ‘La Vanguardia’.

 

«Racialment, hi ha persones amb la pell molt clara que tenen les zones genitals molt fosques», ha informat l’especialista, afirmant que aquesta tècnica permet reduir la tonalitat de la pell. D’aquesta manera, es pot homologar el color de tot el cos, evitant que la part més íntima dels homes quedi amb una foscor més intenta que la resta del cos, com succeeix habitualment.

 

A més, es va encarregar de trencar el tòpic que aquí també estigués relacionat amb l'homosexualitat, a la vegada que va assegurar que tampoc es tracta d'una intervenció exclusiva entre els intèrprets del «sector pornogràfic». «No succeeix el mateix en el cas deblanquejar-se l'anus, un procediment que sí que es vincula a aquests sectors», va afegir el doctor Grillo, desmentint així les teories sobre la intervenció dels genitals.

Una intervenció d’alt cos, però no exclusiva

«No ho realitzen només les classes altes», va sorprendre el doctor Emiliano Grillo, després d’informar que cada una de les intervencions per reduir la pell del penis pot costar uns 1.500 euros. Reconeixent que, per aquells que ho demanen, representa «un problema greu», va acceptar que són molts els clients que demanen aquesta tècnica. «Busquen formes per finançar-la», va afegir.

A més, va reconèixer que, per al centre sanitari, no representa una gran complicació poder dur a terme el blanqueig. «És igual que quan esborrem un tatuatge», va explicar l’especialista, qui va dir que amb anestèsia local i un làser de despigmentació es pot realitzar la intervenció. «És un procediment que dura entre 15 i 20 minuts. És una mica dolorós, surten unes crostes que molesten, però entre 5 i 10 dies està totalment recuperat», va indicar.

Finalment, el doctor Grillo va comentar que, normalment, es necessiten tres sessions per assolir els resultats desitjats. Després d’aquestes, el color de tot el cos queda totalment homogeni. Després d’això, és necessari fer-se revisions cada dos anys, doncs la regeneració genètica pot tornar a modificar el color de la pell, motiu pel qual es recomana tornar a fer una sessió, de manera temporal.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris