ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Blanquejar-se el penis, l'última moda entre els joves

Les sessions, d'uns 1.500 euros cada una, permeten reduir la tonalitat de la pell

El invento que revolucionará las relaciones sexuales
El blanqueig de penis, l'última moda entre els joves | Cedida

A Tailàndia, els membres de la comunitat LGTB van iniciar una tendència que s’ha anat expandint arreu del món: blanquejar-se el penis. Aquesta moda ha arribat a Espanya, però de manera diferent que al país asiàtic, al territori ibèric l'ha difós entre els joves de 20 a 35 anys, heterosexuals. Així ho ha explicat el doctor Emiliano Grillo, de l’Institut Mèdic Làser de Madrid, en una entrevista a ‘La Vanguardia’.

«Racialment, hi ha persones amb la pell molt clara que tenen les zones genitals molt fosques», ha informat l’especialista, afirmant que aquesta tècnica permet reduir la tonalitat de la pell. D’aquesta manera, es pot homologar el color de tot el cos, evitant que la part més íntima dels homes quedi amb una foscor més intenta que la resta del cos, com succeeix habitualment.

A més, es va encarregar de trencar el tòpic que aquí també estigués relacionat amb l'homosexualitat, a la vegada que va assegurar que tampoc es tracta d'una intervenció exclusiva entre els intèrprets del «sector pornogràfic». «No succeeix el mateix en el cas deblanquejar-se l'anus, un procediment que sí que es vincula a aquests sectors», va afegir el doctor Grillo, desmentint així les teories sobre la intervenció dels genitals.


Comentaris

envia el comentari