rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Cala foc al seu marit després de trobar-lo violant la seva filla de 7 anys

Tatanysha Hedman. Foto: cedida.

 

Tatanysha Hedman, de 39 anys, va decidir ara fa dos anys calar foc al seu marit després que violés la seva filla de 7 anys. Segons va explicar, el va cremar perquè «disparar-lo hauria estat massa agradable. Ara, es troba a la presó i acusada de violència domèstica a l'estat de Whashington, als Estats Units. Té fiança de 500.000 dòlars, mentre que el seu marit aleshores, Vicent Philips, podria ser condemnat per abusos a menors.

Segons l'informe policial, va ser ella qui va ruixar amb gasolina Vincent Philips, en un apartament que compartien a Renton, després que ell abusés sexualment de la filla d'ella, de 7 anys. Una amiga de Vincent va ajudar a apagar les flames i l'home va sortir de la casa demanant auxili. Tenia cremades greus al cap i al pit, però es va poder recuperar i va ser donat d'alta.

 

Ara, s'han donat a conèixer els informes policials i els Estats Units es debat sobre si Hedman hauria de ser declarada culpable després de cremar la seva parella per haver violat la seva filla de 7 anys. Pel que expliquen diversos mitjans americans, la petita és ara amb els serveis socials, mentre que Tatanysha Hedman assegura que el tracte que rep a la presó és «molt bo, ja que em consideren una heroïna». Ella reconeix els fets i recorda que no va voler disparar-lo perquè hauria estat «massa agradable per ell».

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris