IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La capital mundial del sexe es troba a tan sols una hora de Catalunya

Està situada a la costa de França

Poca gent sap que, a només tres hores amb cotxe de Barcelona, està el poble del sexe salvatge d'Europa. El petit poble de Cap d'Agde, a la costa francesa, és l'autèntica Sodoma i Gomorra del segle XXI, segons 'El Español', i és que aquí es practica sexe en públic cada dia i a tota hora. Això però no és cap molèstia per als seus veïns perquè, de fet és la principal font d'ingressos del poble.

  

  

A Cap d'Agde el sexe ho mou tot: hi ha desenes de clubs d'intercanvi de parelles, hotels exclusius per a parelles liberals, la gent va nua a comprar i, a la nit, se celebren autèntiques orgies multitudinàries. Amb aquest perfil, aquest petit poble ha aconseguit que, cada any, més de 400.000 turistes vinguin de qualsevol part del món per oblidar-se de tots els seus problemes, i amb un eslògan únic: sexe i nudisme.

Per poder entrar a Cap d'Agde s'han de pagar vuit euros si es va caminant, i divuit si vas amb cotxe. Això sí, per gaudir dels plaers d'aquesta localitat de costa és recomanable tenir una entrada de tres dies, que té un preu de 45 euros.
 

Des del primer moment, gairebé tothom va nu, i la mitjana d'edat de la gent que acostuma a estiuejar aquí supera els 55 anys. Hi ha llocs on fins i tot és obligatori anar nu, cosa que no hauria de suposar cap problema, perquè és una cosa natural. I, per conservar la intimitat, o el que quedi d'ella, està completament prohibit fer fotos. La majoria dels visitants són francesos, encara que també hi ha belgues i holandesos.

Al poble hi ha tot tipus de comerços, des de supermercats, restaurants i geladeries, essencials per gaudir d'unes bones vacances, fins i tot tendes de roba eròtica-festiva, on es poden comprar tangues, collarets, cotilles i màscares. La platja té dos quilòmetres de longitud, i està dividida en tres parts: la naturista familiar, una altra per a les parelles liberals i una altra per als homosexuals, encara que aquest col·lectiu és minoritari en el municipi.

Aquí, fins i tot els venedors ambulants van nus, i és la zona on es permet practicar sexe de forma lliure. Això si, no a tothom està d'acord, i és que alguns nudistes consideren que això perjudica l'esperit naturalista.

Sigui com sigui, el punt àlgid d'una estada en Cap d'Agde arriba amb la nit, quan els visitants recuperen la roba si volen entrar als múltiples locals que hi ha. El que queda clar és que aquest petit municipi francès, a sol tres hores de Barcelona, està marcat per grans contrastos.


Comentaris

envia el comentari