Carmen Lomana assegura que li «excita molt» que li diguin «coses ordinàries» al llit

Es va sincerar al programa 'Sexo y etcétera' de Lorena Verdún a Telemadrid
Carmen Lomana | EiTB

 

Carmen Lomana, que recentment ha estat notícia per criticar María Teresa Campos, dient-li «ridícula» en vestir-se d'Audrey Hepburn a Nova York, va ser la protagonista del programa 'Sexo y etcétera' de Lorena Verdún a Telemadrid. L'empresària va ser entrevistada en un palau del segle XIX, lloc on va parlar clar del que li agrada fer - i del que no - amb els homes al llit, un fet que va sorprendre molts teleespectadors.

 

«És absurd tenir pudor en parlar de sexe. Perquè és la vida, és tot. És com menjar, és com viure. No hi ha un sol home a qui no hàgim enganyat fingint al llit alguna vegada», ha assegurat. A l'entrevista també va parlar de les seves experiències quan era més jove: «Amb 18 o 19 anys, que jo recordo que estàs en plena ebullició d'hormones, de ganes de sexe, de tot això... jo no fingia res. T'ho puc assegurar».

 

Les seves declaracions es van anar escalfant a poc a poc, arribant a revelar els gustos sexuals que té actualment: «No m'agrada fer l'amor en la foscor ni tampoc en silenci. M'agrada parlar i que em parlin. M'excita molt que diguin fins i tot coses ordinàries. Si estàs molt motivada i excitada, et surt així»

Comentaris