Possible cas d'abusos a una dona en una plaça de Barcelona

Preocupants imatges les que van viure al Raval

 

Surrealistes i preocupants imatges les que es van viure ahir dissabte a Barcelona. Un home va gravar en una plaça del Raval, just davant l'església de Sant Agustí, com una dona sortia d'uns lavabos públics totalment despullada. Com es pot comprovar a les imatges, se la veia molt desorientada i pocs segons després sortia un home dels mateixos lavabos, sense samarreta i l'obligava a tornar a entrar cap dins. 

 

Les maneres de fer de l'home, que la tancava altre cop al lavabo i es quedava fora, són esfereïdores i fan sospitar que potser ens trobem davant un possible cas d'abusos o de prostitució.

De fet, l'usuari que va publicar les imatges a Twitter, es lamentava que veïns i turistes contemplessin la imatge sense immutar-se, davant el que sembla que podria constituir un clar delicte. El text anava acompanyat d'una súplica política, la dimissió de l'alcaldessa Ada Colau.

El vídeo porta centenars de comparticions i recull moltes crítiques a la gestió de Colau, així com la petició que s'investiguin els fets, ja que evidencien que la dona es trobava desorientada i l'home podria estar abusant d'ella. De moment no ha transcendit cap valoració pública, ni de l'entorn d'Ada Colau ni de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Manifestació veïnal a Barcelona

De fet, el pròxim dissabte 15 de setembre diverses associacions veïnals han convocat una manifestació sota el títol «Tsunami Veïnal, Barcelona no funciona», on participaran barcelonins de barris com ara el Gòtic, el Raval, el Poble Sec, la Barceloneta, la Vila Olímpica i el Poblenou.

Més notícies de la categoria Internet