La catalana Daniela Blume es grava despullada a la platja i ho publica a Instagram

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' es prepara per encetar la temporada d'estiu de la millor manera

 

L'arribada de l'estiu és imminent, i sembla que els famosos han entrat en una cursa per veure qui rep de la millor manera el període estival. Entre els més destacats trobem una conegudíssima catalana Daniela Blume. És habitual que l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' es mostri tal com Déu va portar al món a les xarxes socials, on presumeix d'un cos molt ben esculpit, però aquests dies ha sorprès els seus gairebé 300.000 seguidors d'Instagram amb unes imatges molt, però que molt picants. 

 

En concret, com era d'esperar, la catalana ha anat a la platja per prendre el sol, i agafar una mica de color, tot i que sembla que el dia no l'acompanyava. Per assegurar-se la llum del sol arribava a tots els racons del seu cos, la col·laboradora ha decidit treure's tota la roba, i a més a més ho ha compartit amb els seus fans a través d'un 'instastory'. Unes imatges que, com tot sabem, la xarxa social esborra al cap de 24 hores, però que alguns usuaris han decidit guardar per publicar-los a YouTube. 

 

Daniela Blume prenent el sol a la platja sense cap peça de roba | Instagram (@danielablume)

 

Aconsegueix sorprendre amb cada publicació

 

Més enllà d'aquest espectacular nu, la veritat és que aquests dies la catalana està més activa que mai a les xarxes, i no dubta a compartir amb els seus seguidors gairebé tot el que fa. Les imatges parlen per si mateixes, i és que l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' es mostra tal com és, i també demostra que qualsevol cosa que es posi li queda bé, sigui un biquini o un vestit. 

 

De vegades, fins i tot s'atreveix a publicar paraules o frases que deixen molta gent descol·locada. «Tot està unit i no existeix l'espai-temps en el món subatòmic», va escriure en una de les seves publicacions més recents. Què ens està intentant dir? Potser d'aquí poc ho sabrem.