rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La catalana Daniela Blume ensenya el cul a Instagram per promocionar una cançó

La presentadora catalana ha publicat la imatge als 'stories' d'Instagram
La presentadora Daniela Blume, en una gala de 'Los 40 Principales' | Cedida

 

La mataronina Daniela Blume ha deixat tothom bocabadat amb la darrera ‘storie’ d’Instagram. El cert, però, és que la presentadora  televisiva i locutora de ràdio —la bellesa de la qual no passa inadvertida per ningú— acostuma a deixar anar tota mena de comentaris sucosos i, de tant en tant, sexuals als programes que presenta.

 

El que no acostuma a fer, d’altra banda, és fer públiques imatges del seu cos a la xarxa. D’aquesta manera, els fans de la catalana —que és parella del també locutor de ràdio, Oriol Sàbat— ha quedat estupefactes i gratament sorpresos després que aquesta optés per penjar una foto del seu ‘darrere’ a Instagram.

 

La imatge que Daniela Blume ha penjat al seu Instagram | Instagram

 

 

 

La imatge que ha incendiat les xarxes

La instantània no ha deixat indiferent a ningú. En aquesta, de fet, es pot veure el cul de la presentadora tapat amb una finíssima bata blanca —que no deixa absolutament res a la imaginació— i amb un comentari de gran ressò.

 

«Beneït cul», ha escrit la locutora de ‘Los 40 Principales’ mentre afegia el comentari, en anglès, de «swipe up to listen». És a dir: «Llisca per amunt per escoltar».

 

Així mateix, aquesta adjuntava el nom del cantant @candyken69, per promocionar una cançó que el cantant ha penjat al seu perfil d’Instagram.

«Beneït cul», la cançó de Blume

És el títol de la cançó que ha volgut promocionar Daniela Blume amb el seu controvertit post. La locutora, de 37 anys, ha defugit de la indiferència per promocionar al seu amic i ha penjat una instantània que feia referencia directe al títol de la cançó.

 

 

La melodia, a més, incorpora la veu de la presentadora catalana Daniela Blume i es pot trobar a Youtube —on compta amb gairebé 3.000 visites— a Spotify o a Instagram. On, de fet, compta amb gairebé 8.000 reproduccions.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris