La catalana Elsa Anka celebra el seu aniversari amb una suggerent fotografia

Elsa Anka comparteix moltes de les seves facetes personals a les xarxes socials
Elsa Anka ha mostrat sempre la seva part més personal a les xarxes | GTRES

La model i presentadora catalana Elsa Anka, ha celebrat el seu 54 aniversari publicant una suggerent fotografia a les seves xarxes socials. En aquesta apareix nua, amb el cabell ondulat i regalant un bonic somriure als seus seguidors. El que més ha impactat de tot plegat ha estat el text reflexiu que acompanya a la foto, on la model parla del pas dels anys i de com aquests formen ja part de totes les vivències que ha viscut en el passat.

 

El text també fa una reflexió sobre la pell i la bellesa i recorda molt totes aquelles persones que han estat al seu costat en els moments més complicats, fent especial menció als seus fills Miquel i Lidia Torrent, ella presentadora del famós programa de Cuatro, 'First dates'.

 

 

Afalagada pels seus seguidors

Seguin aquesta línia personal, els seguidors de la model l'han felicitat en els comentaris de la fotografia. En ells aplaudeixen la foto i la feliciten pel seu aniversari. A més, alguns la feliciten pel seu paper de mare i li desitgen les millors intencions per al nou any que estem a punt d'encetar.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Internet