▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

La catalana Elsa Anka celebra el seu aniversari amb una suggerent fotografia

Elsa Anka comparteix moltes de les seves facetes personals a les xarxes socials

Elsa Anka en una estrena
Elsa Anka ha mostrat sempre la seva part més personal a les xarxes | GTRES

La model i presentadora catalana Elsa Anka, ha celebrat el seu 54 aniversari publicant una suggerent fotografia a les seves xarxes socials. En aquesta apareix nua, amb el cabell ondulat i regalant un bonic somriure als seus seguidors. El que més ha impactat de tot plegat ha estat el text reflexiu que acompanya a la foto, on la model parla del pas dels anys i de com aquests formen ja part de totes les vivències que ha viscut en el passat.

El text també fa una reflexió sobre la pell i la bellesa i recorda molt totes aquelles persones que han estat al seu costat en els moments més complicats, fent especial menció als seus fills Miquel i Lidia Torrent, ella presentadora del famós programa de Cuatro, 'First dates'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy sumo 🎂54. Sumo vida a los años. Sumo vida a mi piel y más allá: a mi alma, a mi corazón. Sumo vida y lo celebro, siempre, aunque hoy sea algo diferente. Sumo sonrisas, lágrimas, decepciones, magia, ilusión, curiosidad, inquietudes, miedos, amor, amistades (las de hoy y las de siempre). Sumo experiencia, fallos y aciertos, errores y perdones. Me sigo sorprendiendo (casi) cada día y eso es lo que me recuerda el asombro de esa niña que sigue en mí. Gracias a tod@s los que estáis en mi vida. A l@s que camináis junto a mi y me permitís caminar a vuestro lado. A l@s que me hacéis ser mejor cada día. A l@s que me quitáis los miedos con abrazos infinitos y con palabras “balsámicas”. Gracias a mis hijos porque ellos son todo lo anterior y mucho más. Porque siempre repetiré que son mis mejores maestros💕. Y gracias (a él) por aparecer en mi vida❤️ . #HappyBirthdayToMe #birthday #cumpleaños #aniversari #Vida #Thankful #GrateFul #QueSuerteTengo #positivevibes @lidiatorrentanca @miqueltorrent Gracias @annasenan por esta 📸 divina!

Una publicación compartida de elsa anka (@elsaanka8) el

Afalagada pels seus seguidors

Seguin aquesta línia personal, els seguidors de la model l'han felicitat en els comentaris de la fotografia. En ells aplaudeixen la foto i la feliciten pel seu aniversari. A més, alguns la feliciten pel seu paper de mare i li desitgen les millors intencions per al nou any que estem a punt d'encetar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari