Catalunya és la tercera Comunitat Autònoma més convencional a l'hora de mantenir relacions sexuals

Les dones de Tarragona són les que més volen experimentar i, aproximadament el 50%, desitjaria fer un trio

Catalunya és la tercera Comunitat Autònoma que més practica el sexe convencional
Catalunya és la tercera Comunitat Autònoma que més practica el sexe convencional | CatalunyaDiari.com

A l'hora de mantenir relacions sexuals cada persona té els seus gustos i les seves fantasies. Variables com l'edat, la cultura o l'experiència poden fer canviar les preferències a l'hora d'intimar al llit amb altres persones. Ara, un estudi realitzat per Ashley Madison, el portal líder de cites per a persones casades, revela les preferències sexuals a Catalunya.

Segons aquest estudi, els catalans són partidaris a no anar més enllà i deixar les fantasies en el seu lloc. Estableix que Catalunya és la tercera Comunitat Autònoma que més practica el sexe convencional. Tot i això, les enquestes revelen que les dones de Tarragona són les que més volen experimentar i, aproximadament el 50%, desitjaria fer un trio.

Les lleidatanes passen a ser les catalanes més convencionals, i el 80% d'elles prefereix un sexe més «tradicional», per davant del 66,7 de les dones de Girona, el 47,6% de les dones de Barcelona i el 35,5% de les dones de Tarragona. No obstant això, la preferència per les joguines sexuals la lideren les barcelonines: un 42% estan disposades a utilitzar-los. Aquestes també són les que tenen el percentatge més baix a l'hora de tenir una relació sexual d'una nit.

El sexe oral és la pràctica més desitjada

En l'àmbit nacional, s'estableix que els espanyols són bastant convencionals a l'hora de practicar sexe. El 64,6% prefereix relacions sexuals convencionals, tot i que el 63,9% estaria obert a experimentar. Per una banda, la pràctica sexual més desitjada dels espanyols és el sexe oral, pel 74,5% dels enquestats. 

En l'altra, el trio se situa com la segona pràctica menys desitjada pels espanyols, amb un 31,1%. Catalunya (65%) se situa en la tercera posició del rànquing de les Comunitats Autònomes més convencionals de l'Estat, per darrere d'Andalusia (67,3%) i Madrid (65,8%).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari