ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Cepeda penja una foto despullat a Instagram

L'exconcursant també ha compartit dues fotografies de quan era un adolescent

Cepeda fue participante de 'La Voz' y de 'Operación Triunfo'.
Cepeda va participar a 'La Voz' i a 'Operación Triunfo'. | Instagram @cepeda_ot2017

 

Ha acabat la gira d''OT 2017' i Cepeda ho ha celebrat penjant a Instagram una fotografia totalment despullat. El gallec ha regalat als seus seguidors una imatge de com va venir a aquest món i amb un missatge molt clar: «Freedom». Com era d'esperar, la instantània ha estat molt ben rebuda pels fans i amb poques hores ja ha arribat als gairebé 200.000 'likes' i 16.000 comentaris.

La gran majoria d'aquests missatges han sigut per alabar el seu cos i celebrar que s'hagi atrevit a ensenyar-lo. D'altres, en canvi, l'han acusat d'estar «malament del cap», de ser «patètic», i fins i tot criticant l'excés de Photoshop a la publicació, indicant les corbes en la mampara de la dutxa en la qual es va fer la foto al nu.

 

Freedom

A post shared by Cepeda (@cepeda_ot2017) on

Un increïble canvi físic

Des de la seva obertura de comptes de xarxes socials fins ara, el cantant gallec ha volgut compartir algunes fotografies que permeten als seus seguidors apreciar el canvi físic que ha tingut en els últims anys. D'entre totes les imatges n'hi ha dues que han destacat per sobre la resta i ha publicat aquest mateix mes d'agost. 

  

  

«Little Cepeda», surt amb uns 14 anys i una aparença molt diferent de l'actual

  

En la segona, publicada uns dies més tard a Instagram amb el títol «Little Cepeda 2.0», surt ja d'adolescent i amb el cabell desordenat. En aquest cas les comparacions tampoc es van fer esperar, encara que per trobar-li una semblança a Javier Calvo.

 

Little Cepeda 2.0

Una publicación compartida de Cepeda (@cepeda_ot2017) el


Comentaris

envia el comentari