IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Chenoa, protagonista de la portada d''Interviú' en el seu 40è aniversari

La cantant va deixar clar que quedava mot poc de la jove de 26 anys d'OT'

Portada del 40 aniversario de 'Interviú', con el desnudo de Chenoa
Portada del 40è aniversari d''Interviú' amb el nu de Chenoa | Interviú

L'inesperat anunci del tancament de la revista 'Interviú' ha deixat tot el país sense paraules. I és que es tractava d'una de les revistes més clàssiques del context nacional. El seu final tanca un total de 40 anys marcats per les seves famoses portades, però també pels seus reportatges d'investigació, que el van convertir en un dels rotatius més sol·licitats del nostre país. 

Portades amb molta història

El grup Zeta va anunciar el tancament fa uns dies. Al llarg dels anys, han estat moltes les portades històriques que s'han recuperat, amb noms tan il·lustres com Rocío Jurado, la duquessa d'Alba, Belén Esteban, Ana García Obregón, Rocío Durcal, Sara Montiel, Ane Igartiburu, Bibiana Fernández, Concha Velasco, la baronessa Carmen Thyssen, Marta Sánchez o Marisol, entre moltes altres. 

Avui, nosaltres volem recordar la portada que va protagonitzar en el 40è aniversari de la revista la popular cantant Chenoa. En el rotatiu quedava clar que l'artista ja no era la mateixa jove de 26 anys que ens havia captivat a 'Operación Triunfo'. La cantant s'havia convertit en una dona de 40 anys, que va acceptar la proposta de la revista per protagonitzar la seva primera pàgina. 

Un escot més que cridaner

L'espectacular aparició de Chenoa, que va sortir al mercat el maig del 2016, va tenir un precedent similar l'any 2014, quan 'Interviú' va arribar a la xifra de 2.000 exemplars publicats en tota la seva història. En aquella ocasió, la revista també va proposar una portada diferent, protagonitzada per la periodista Teresa Viejo. 

Ara bé, Viejo no es va despullar, com era habitual, sinó que va mostrar un provocatiu escot, que va sorprendre completament els lectors. 


Comentaris

envia el comentari