rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cinc malalties que es poden curar practicant sexe freqüentment

Patologies relacionades amb el cicle menstrual o les malalties cardiovasculars són les més destacades
Mantenir relacions sexuals amb freqüència ajuda en la cura de malalties  | Cedida.

 

Mantenir relacions sexuals amb freqüència és una pràctica molt beneficiosa per al nostre organisme, a més de plaent. Tenir sexe aporta diferents beneficis per a la nostra salut, entre els quals es troben la reducció del risc de sofrir un infart i fins i tot, en el cas dels homes, de les possibilitats de patir càncer de pròstata. En aquesta ocasió, els experts han assenyalat que mantenir relacions pot fins i tot ajudar a guarir fins a cinc malalties de diferents tipologies.

- Ajuda a controlar les molèsties del cicle menstrual i disminueix la disfunció erèctil: Moltes són les dones que pateixen forts dolors, molèsties i sagnats irregulars a conseqüència del seu cicle menstrual. Pel que sembla, aquests problemes es poden pal·liar practicant sexe amb regularitat. En el cas dels homes, la disminució de la disfunció erèctil està marcada fins a un 50%.

- Ajuda per superar una depressió: Gràcies a les endorfines que es generen en practicar sexe es presenta com una gran ajuda per superar episodis depressius. De fet, diverses recerques han descobert que, a llarg termini, les persones que mantenen relacions sexuals al matí tenen menys possibilitats de patir estrès, depressió o baixons d'ànim.

- Ajuda a millorar i reforçar el sistema immunològic: Segons Yvonne K. Fullbright, experta en salut sexual diu que «La gent que és més activa sexualment, emmalalteix amb menys facilitat». Les persones que practiquen sexe habitualment tenen nivells més alts de defensa contra gèrmens, virus i altres intrusos.

 

- Ajuda a alleujar l'estrès: Estar prop de la teva parella pot reduir els teus nivells d'estrès i ansietat. Sheenie diu que tocar i abraçar pot ajudar al teu cos a relaxar-se de forma natural. El sexe augmenta l'autoestima i la felicitat, és una recepta per a una vida saludable i feliç.

 

- Serveix com a remei per a les malalties cardiovasculars, ja que redueix la pressió arterial. Les recerques suggereixen un vincle entre el sexe i la baixada de tensió, diu Joseph J. Pinzone, CEO i director d' Amai Wellness. «Diversos estudis assenyalen que les relacions sexuals, masturbació no inclosa, disminueixen la pressió arterial sistòlica».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris