rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Cinc postures amb les quals ella aconseguirà arribar a l'orgasme

La majoria de dones no poden arribar a l'orgasme a través de la penetració

La majoria de dones no poden arribar a l'orgasme a través de la penetració.| Cedida

 

És una realitat. La majoria de dones no poden arribar a l'orgasme a través de la penetració, per la qual cosa cada parella ha de buscar aquest al·licient que els produeixi més excitació. Els preliminars estan molt bé i ajuden a augmentar la complicitat entre els dos, però de tant en tant ve de gust arribar al clímax amb la penetració. El portal 'actitudfem.com' ens ofereix cinc postures amb les quals ella pot gaudir al màxim, algunes més tradicionals i altres més atrevides. Tingues per segur que amb totes elles gaudireu.

 

— Missioner: La preferida per moltes noies, i és que proporciona molta proximitat i intimitat, a més d'estimular el clítoris. Segueix sent un clàssic, però és efectiu.

— La papallona. Ella seu sobre el noi, obtenint més contacte amb el clítoris i permetent un moviment de malucs que incrementa la fricció.

 

— La X: El noi es tomba de cap per amunt i ella passa les seves cames per sobre dels seus malucs. El clítoris queda a l'altura de la seva mà, encara que sempre pots estimular-ho tu mateixa.

 

— Alineament coital: Una de les formes més segures d'arribar a l'orgasme segons els psicoterapeutes. És una postura similar al missioner, però el noi es tira una mica més per a dalt de manera que les cames d'ella quedin envoltant les seves cuixes.

 

— Turmells a dalt: Permet una millor penetració, possiblement la més plaent. Descansa els turmells sobre les espatlles del noi perquè ell entri amb força.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris