Les cinc postures sexuals amb què s'afavoreix l'estímul del «punt G» femení

Ajuden a la dona a sentir més plaer durant el sexe i pot arribar abans a l'orgasme

Tal com recull el portal ‘Salud 180’, existeixen diverses postures sexuals que afavoreixen el plaer de la dona i amb les que poden arribar més fàcilment a l'orgasme. Concretament, són les cinc que expliquem a continuació, amb què es pot estimular millor el punt G femení, que es troba a uns tres o quatre centímetres de la vagina.

1. Amazona. Per a dur a terme aquesta posició, la dona s'ha d'asseure a sobre de l'home. D'aquesta forma, ella marca el ritme, al seu gust, i pot facilitar que arribi abans a l'orgasme.

Postura de l'«Amazona» | Cedida

2. Unió de l'emú. Amb aquesta postura, la parella ha d'estar dempeus i la dona se situa davant de l'home, d'esquena a ell, de manera que ell la penetri per darrere. Per poder estimular més el punt G, és aconsellable que la dona s'inclini lleument.

3. Balança. Consisteix que l'home estigui assegut i la dona s'assegui sobre les seves cuixes. D'aquesta manera tots dos estan cara a cara, el que cosa permet que es puguin acariciar còmodament. La dona es mou al seu propi ritme, igual que a la postura de l'amazona.

4. Abraçada. Per tenir sexe amb aquesta postura, la dona està asseguda en algun lloc prou alt perquè l'home pugui situar-se dempeus davant d'ella. La dona envolta el cos de la seva parella amb braços i cames. A diferència de l'anterior, en aquesta qui controla els moviments és l'home.

Postura de l'«abraçada» | Cedida

 

5. Profunda. L'última postura consisteix que la dona es col·loqui de cap per avall amb les cames separades. L'home situarà les seves espatlles sota les cames d'ella. Segons apunta 'Periodista Digital' es tracta d'una de les postures més excitants i plaents per la dona.


Comentaris

envia el comentari