rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cinc punts de pressió que us ajudaran a l'hora d'aprimar-vos

Per aplicar-la se solen utilitzar agulles molt fines però també és possible emular l'efecte aplicant calor o pressió sobre aquests mateixos punts
No fan falta agulles. | Cedida.

 

L'acupuntura és una tècnica de la medicina alternativa originària de la Xina i que pot comportar diversos beneficis. Aquesta pràctica s'ha posat de moda i és que segons upsocl aplicar pressió sobre punts exactes del cos humà pot alleujar dolors. Per aplicar-la se solen utilitzar agulles molt fines però també és possible emular l'efecte aplicant calor o pressió sobre aquests mateixos punts. Fent això es creu que si estimules diversos punts del cos, pots contenir els desitjos de menjar:

 

1 Oïda:

Heu d'aplicar pressió amb els dits sobre la part mitjana de la teva oïda on diferents cartílags semblen unir-se. Pel que fa a la freqüència que es recomana cal estrènyer durant dues vegades al dia durant tres minuts.

 

2. Sobre el llavi superior:

Heu d'aplicar pressió cinc minuts i dues vegades al dia a l'espai que hi ha entre el nas i el llavi superior. Segons el portal, funciona quan tens ansietat i ganes de menjar per menjar.

 

3. A la cama:

És un dels punts més usats. Està cinc centímetres per sota de la ròtula i no tant al centre, es troba en la part exterior de la cama. Heu de pressionar cada dia en aquest punt durant dos minuts i t'ajudaran amb la digestió.

 

4. Al braç:

El punt exacte està a la part del plec interior del braç, ja que per allí passen meridians energètics vitals. Si pressioneu durant un minut cada dia, podeu eliminar la calor i humitat del cos a més de millorar el funcionament de l'intestí.

 

5. Al turmell:

Per trobar-ho heu de calcular cinc centímetres des del turmell en la part interior de la cama. Per pressionar feu servir el dit polze per aplicar pressió durant un minut i mig i alliberar la pressió amb suavitat quan acabeu.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris