rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

El Suprem permetrà el trasllat dels presos a Catalunya

Un club d'intercanvi de parelles organitza una orgia a la zona alta de Barcelona sis hores abans del referèndum

Algunes fonts del sector, però, es mostren molt escèptiques sobre l'èxit que podria tenir l'esdeveniment
Un club eròtic de Barcelona organitza una orgia abans del referèndum | Cedida

 

Un club d'intercanvi de parelles, també anomenat 'swingers', ha decidit organitzar una jornada liberal en una bonica mansió de la zona alta de Barcelona sis hores abans del referèndum de l'1 d'octubre. Els organitzadors proposen passar una nit a la mansió «amb un espectacle de cabaret al més pur estil berlinès» i amb unes recomanacions de vestimenta molt precises. Les dones han d'acudir «molt sexis, amb cotilla, mitges, roba interior atractiva, tacons, barrets, guants, lluentons i purpurina», i en el cas dels homes es demana que acudeixin a la cita «elegants, amb armilles, tirants i preferiblement de vermell o negre».

El local, segons 'Crònica Global', ha declinat oferir més informació, però algunes veus del sector de l'oci per a adults han assegurat que es tracta d'un «mal moment» per a un esdeveniment com aquest. «Els turistes pregunten què són les cassolades, la presència policial i les manifestacions que es veuen als carrers de la ciutat. No estan còmodes», expliquen. A més, asseguren que els ciutadans locals tampoc no estan d'humor, perquè «es palpa tensió a l'ambient». Què passarà, doncs, amb la bacanal? Molts asseguren que no aconseguirà tots els clients que voldrien, suposadament perquè la gent no està per tenir sexe amb altres persones la nit abans del referèndum. 

 

La veritat és que el club en qüestió realitza amb regularitat festes d'aquest tipus i, tot i que no es tracta de la jornada eròtica més elegant de la ciutat, sí que és la més espectacular. «El club omple el dissabte, però no la resta de dies. Té unes dimensions grans, i tampoc no és el més influent», assegura un directiu de la indústria, que no creu que la festa tingui èxit perquè, després dels atemptats terroristes, «Barcelona no està per fer aquestes festes». 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris