Un club eròtic de Barcelona innova per atraure clients durant el Mobile

Ha decidit posar Teslas per aprofitar la visita dels congressistes

El Blue Night, club de striptease de Barcelona

Arriba el Mobile World Congress i, com és habitual, els clubs de striptease de Barcelona ja es freguen les mans. Barcelona acull des d'aquest diumenge milers de congressistes i un dels sectors econòmics més beneficiats, a part de l'hostaleria i la restauració, és el dels clubs d'altern i eròtics. Un d'ells, segons informa Crònica Global, és el 'Blue Night', situat en una de les zones més exclusives de Barcelona.

Segons informen a la seva pàgina web, compten amb 60 ballarines i un servei exclusiu de recollida. Pots optar per arribar-ho en limusina o furgoneta, que et porta fins al club, molt a prop del Turó Parc i la plaça Francesc Macià.

Ara, el 'Blue Night' ha decidit innovar pel Mobile i ha posat a disposició dels congressistes un servei de trànsfers des de l'hotel o de qualsevol lloc de Barcelona fins al club. La novetat és que els vehicles seran els cotxes autònoms tesla, que no tenen conductor. Segons expliquen des del club a Crónica Global, aquest serà «l'únic strip-club de Barcelona que ofereixi aquest servei, que tracta de donar una experiència completament especial al client ». 

El club també innova amb diverses targetes especials i ofertes, buscant omplir en una de les setmanes més potents per aquests establiments.

Obre a Barcelona el club de striptease més gran de Catalunya

El número 17 del passeig més famós de Barcelona, la Rambla, és el local escollit per l'obertura del club més gran de 'striptease' de Catalunya. El local situat a peu de Rambla, disposa de llicència de 'peep show' des del 2014, és a dir, barra amb exhibició sexual. Així doncs, aquesta llicència permet que a l'espai es duguin a terme negocis d'aquest estil. El club de 'striptease' es diu 'Dollhouse' i ha obert les seves portes el dijous 14 de febrer, coincidint curiosament amb el dia de Sant Valentí. La ‘Dollhouse estarà oberta des de les 21.00 fins a les 4.00 hores.

L’empresari alemany, Hansdietter Otto, és l’encarregat de llogar el local de la nova ‘Dollhouse’ que comptarà amb més de 1.000 metres quadrats, dues barres de ‘stiptease’ i un aforament per a 400 persones. La coneguda ballarina i ‘stripper’ Chiqui Martí serà la cap de cartell i directora artística qui ha explicat, a ‘El País’, que al club «hi haurà balls en zones privades i també ‘striptease’ en un escenari i al costat de les taules».


Comentaris

envia el comentari