rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Com comprovar que el teu WhatsApp ja té el nou sistema de seguretat xifrat

Assegura unes converses 100% segures

WhatsApp està patint talls en el servei. Foto: delCamp.cat

 

Has rebut el missatge de Whatsapp on t'explica el nou sistema de seguretat? Si no és així, t'expliquem com comprovar que comptes amb el nou xifrat que ha ideat l'aplicació de missatgeria instantània i que permet que totes les nostres converses siguin -ara sí-  100% segures. Aquest canvi ha trigat a arribar però per fi està disponible per a tots els usuaris. En principi no cal actualitzar l'aplicació, ja que hauria d'aparèixer a tots els usuaris automàticament. Encara que si actualitzem, tindrem més possibilitats que ens aparegui.

 

 

Per saber si ens ha arribat aquest canvi i per conèixer si tenim activades les converses segures ens ha d'aparèixer el missatge. Si no apareix, encara no tenim activada la conversa del tot segura. Si cliquem sobre el missatge ens apareixerà una explicació sobre el xifrat. Si cliquem a confirmar ens portarà a una pantalla on apareix un codi QR, aquest requadre blanc i negre. Per què serveix? Ara us ho expliquem però heu de saber que si veieu aquest codi QR és que ja teniu activat el xifrat end-to-end. No heu de fer res, si ho veieu, és que ja teniu una conversa segura.

 

Si no us apareix el missatge d'alerta des del principi hi ha una manera de comprovar si ja teniu el xifrat. Heu de clickar al nom d'usuari> Xifratge. Si us apareix l'opció de xifrat, és que ja ho teniu activat. Això sí, és possible que us surti l'opció que l'altra persona ha d'actualitzar. En aquest cas és aconsellable que tu també actualitzis. Una altra opció és anar a Configuració> Compte> Seguretat. Allà ens apareixerà també el missatge que ara les nostres converses estan xifrades. De fet, s'afegeix una opció de mostrar notificacions de seguretat. Això és principalment que ens avisaran quan un amic canviï el seu codi de seguretat, és a dir, que el seu xifrat hagi canviat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris