Com ensenyar al vostre gos a fer-se «selfies»

Si voleu imatges d'allò més divertides del vostre company, seguiu aquests passos!

Imatge d'un 'selfie' de gos. Foto: Agències

El blog Photojojo ha compartit una entrada on ens explica com podem ensenyar el nostre gos a fer-se autofotos, o més conegudes ara com «selfies». Si seguim aquests senzills passos podrem tenir imatges del nostre company pelut molt divertides, a més de passar una bona estona. També podeu aprofitar i intentar fer algun vídeo!

Què necessitem?

1. Un gos, és essencial.

2. Un telèfon mòbil amb càmera frontal o una tauleta. 

3. Una bossa de plàstic, preferiblement de les d'envasar, on hi càpiga el dispositiu mòbil.

4. Mantega de cacauet (els hi encanta als gossos, i als nostres supermercats no és complicat trobar-ne).

5. Llaminadures per a gossos.

6. L'aplicació «Big Camera Button». Aquí teniu la versió per iOS i la versió per Android.

7. Opcional: si voleu que més que una activitat esporàdica sigui una habilitat que aprèn el vostre gos, podeu utilitzar un 'clicker' (una eina d'ensinistrament).

Comencem a fer 'selfies'

Pas 1. Preparem l'aparell: col·loqueu el vostre dispositiu mòbil dins de la bossa de plàstic amb una mica de mantega de cacauet per sobre de la bossa a la zona on hi haurà el botó de l'aplicació per fer la foto. 

Pas 2. Ensenyar-li a tocar la pantalla: li ensenyem el mòbil amb la mantega de cacauet i tan bon punt la toqui, és a dir que faci el moviment que ha d'aprendre per fer-se la foto, el felicitem i li donem una llaminadura per a gossos o si heu optat per un clicker també el feu servir.

Pas 3. Repetir l'acció: repetiu aquesta acció fins que relacioni tocar la mantega de cacauet amb rebre un premi o escoltar el 'clicker'.

Pas 4. Quan ja s'hagi acostumat a fer el moviment ja podeu treure la mantega de cacauet i la bossa que protegia el telèfon o la tauleta. Quan el gos doni un cop amb el nas o llepi la pantalla com abans, seguiu premiant-lo amb alguna llaminadura per a gossos.

Pas 5. Comenceu a fer fotografies! El vostre gos ja ha après el truc per fer-se 'selfies'. Poseu en marxa l'aplicació, seleccioneu l'opció que posa un botó més gran del que és normal per fer fotografies i aguanteu el telèfon o la tauleta perquè es comenci a fer 'selfies'!


Comentaris

envia el comentari