IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Com saber quantes calories cremes al llit

Si no tens temps per fer exercici, potser has de seguir aquests consells

El que és important del sexe és gaudir-ne sempre. | Glamour

 

En primer lloc, no importa la quantitat de vegades sinó la qualitat de cada assalt. A més, el sexe és una bona forma de fer exercici per tots aquells que han decidit posar-se en forma aquest any. Per saber quantes calories estàs cremant cada vegada, Men's Health t'ofereix alguns consells que poden ser de gran utilitat.

— El sexe també és exercici: Una dada curiosa és que l'home crema unes 100 calories per cada 25 minuts que dura l'acte, aproximadament. Perllongar cada sessió pot ajudar-nos a tenir aquesta dosi d'exercici que tant necessitem. Per cada hora que estiguis en el llit, pots arribar a cremar unes 300 calories.

— Controla el teu temps: Pot semblar una miqueta estrany, però si calcules el temps que dura cada assalt pots orientar-te per millorar la teva marca la pròxima vegada. Si vols guanyar resistència, et suggerim que practiquis amb els exercicis de Kegel, un mètode molt popular que ajuda a retardar l'ejaculació.

— Tampoc és qüestió d'espantar-la: Si et fixes massa en les teves estadístiques, et perdràs el més important del sexe: gaudir. Recorda, l'acte sexual és molt més que exercici i ajuda a reafirmar la confiança en la parella.


Comentaris

envia el comentari