rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Com saber quantes calories cremes al llit

Si no tens temps per fer exercici, potser has de seguir aquests consells
El que és important del sexe és gaudir-ne sempre. | Glamour
 

En primer lloc, no importa la quantitat de vegades sinó la qualitat de cada assalt. A més, el sexe és una bona forma de fer exercici per tots aquells que han decidit posar-se en forma aquest any. Per saber quantes calories estàs cremant cada vegada, Men's Health t'ofereix alguns consells que poden ser de gran utilitat.

— El sexe també és exercici: Una dada curiosa és que l'home crema unes 100 calories per cada 25 minuts que dura l'acte, aproximadament. Perllongar cada sessió pot ajudar-nos a tenir aquesta dosi d'exercici que tant necessitem. Per cada hora que estiguis en el llit, pots arribar a cremar unes 300 calories.

 

— Controla el teu temps: Pot semblar una miqueta estrany, però si calcules el temps que dura cada assalt pots orientar-te per millorar la teva marca la pròxima vegada. Si vols guanyar resistència, et suggerim que practiquis amb els exercicis de Kegel, un mètode molt popular que ajuda a retardar l'ejaculació.

— Tampoc és qüestió d'espantar-la: Si et fixes massa en les teves estadístiques, et perdràs el més important del sexe: gaudir. Recorda, l'acte sexual és molt més que exercici i ajuda a reafirmar la confiança en la parella.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris