Com utilitzar els teus dits per a millorar el teu estat de salut

Cadascun actuarà en una zona determinada del teu cos i t'ajudarà a reduir molèsties incòmodes de la nostra rutina

 

L'acupressió és una tècnica que es basa en la pressió sobre alguns punts del cos acceptats per la medicina per a aconseguir efectes beneficiosos en altres parts específiques del nostre organisme. És una tècnica semblant a la reflexologia, tot i que aquesta última afirma que les mans i els peus poden dividir-se en diferents parts i que cadascuna representa una zona del nostre cos. 

T'apropem alguns trucs d'acupressió que poden fer millorar el teu estat de salut i la teva comoditat en el teu dia a dia. Pot ser que no creguis en el seu funcionament, però el que és ben clar és que en cap cas acabaràs pitjor per provar-ho, i en canvi si funciona, pot ser molt útil per al teu benestar. Si necessites alleujar un fort mal de gola o les tensions acumulades al coll al llarg de la teva jornada, pots pressionar la zona que connecta el dit polze amb la resta de la mà.

 

El dit polze pot alleujar les tensions al coll o el mal de gola. | Positive Health

Si el que et preocupa són les al·lèrgies, fes un petit massatge al teu dit índex durant una estona, començant des de la seva base i pujant a poc a poc. Aquest és un mètode especialment útil si tens forta congestió o picors que estan produïts per l'al·lèrgia.

 

Fes un massatge al teu dit índex per reduir els símptomes de l'al·lèrgia. | Top Healthy Life Advice

 

Si estàs una mica deprimit i necessites millorar el teu estat d'ànim, el dit anul·lar és l'indicat. Un lleu massatge podria ajudar a prendre't el dia amb una mica més d'alegria. I aquells que passeu llargues jornades en una oficina davant de l'ordinador, hauríeu de prestar-li més atenció al dit menovell, el petit de la mà. Un suau massatge sobre ell i els vostres mals d'espatlla poder reduïr-se considerablement. 

 

El dit anul·lar pot ajudar-te a millorar l'estat d'ànim. | Sandals Wedding Blog

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris