rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una concursant de 'First Dates' sobre el seu marit difunt: «El meu marit està al cel i jo a la glòria»

El programa presentat per Carlos Sobera va comptar amb una de les cites més peculiars de la temporada
Dolors, una de les concursants de 'First Dates' de Cuatro.   | Twitter (@firstdates_tv)

 

El programa de Cuatro presentat per Carlos Sobera, ‘First Dates’, sembla que s’ha posicionat com un dels èxits de la cadena, ja que cada vegada són més els que truquen a la porta del «restaurant de l’amor» per intentar trobar un company de vida.

 

I és que, des de fa setmanes, la quota d’audiència del ‘dating show’ es manté a uns nivells excel·lents, amb la qual cosa no es gens estrany que el programa de Sobera ja porti més de 600 emissions. Concretament, la d’ahir era la 611, on vam trobar un dels casos més peculiars de la història de ‘First Dates’.

Un «avi rocker» amb una aficionada del Barça

Es tracta de la parella formada per Juan Carlos, un pintor de Barcelona de 55 anys, i Dolors, una operària de fàbrica de Ripoll, a Girona, de 53 anys. Ell es va definir com «un avi rocker», ja que en ser un avi jove pot fer amb els seus néts moltes coses que amb més anys no podria; i ella com una aficionada del Barça «amb totes les seves conseqüències».

 

Els dos protagonistes van gaudir d’un sopar bastant agradable i animat, fins que van sorgir les primeres incompatibilitats. I és que, mentre Juan Carlos és un amant de la nit, la Dolors és una dona casolana a qui no li agrada massa la vida social.

 

A continuació van començar a parlar, com és costum, del seu historial amorós. Juan Carlos va confessar que feia poc que s’havia separat de la seva dona, uns sis o set mesos aproximadament. La Dolors, en canvi, va explicar que era viuda, agafant per sorpresa a Juan Carlos, qui ràpidament va donar-li el condol.

 

Juan Carlos, un dels concursants de 'First Dates' de Cuatro. | Twitter (@firstdates_tv)

 

L'humor negre de la concursant de 'First Dates'

No obstant això, Dolors va respondre deixant tothom desconcertat. «Però no ho sentis home! Pobre per ell...El meu marit està al cel i jo a la glòria», va explicar Dolors entre riures. «Això és el que diuen humor negre», va afegir la concursant després d’una gran rialla.

 

Aquest no va ser l’únic moment èpic que va protagonitzar la parella catalana. Després de la conversa de l'historial amorós, venia la del futbol. Juan Carlos va confessar que era aficionat del Reial Madrid, un tret que Dolors, com a bona culé, no podia passar, arribant a assegurar que de la mateixa manera que «molts altres porten una creu penjada al coll, ella porta l’escut del Barça».

 

Massa divergències per acabar tenint una segona cita. Així doncs, Juan Carlos i Dolors van marxar per on havien vingut: cadascú per la seva banda.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris